PREMIUM
Deze kant-en-klare mix voor kruidnoten komt als beste uit de test
Voor jou getestSinterklaas is weer in het land! Maar helaas, vandaag geen publieke intocht met strooipieten vanwege corona. We zullen zelf de kruidnoten moeten bakken. Ons panel proefde vast voor met vier pakken kant-en-klare kruidnotenmix.
Delen per e-mail
Het gaat te ver om Ellens manier van kruidnoten eten een neurose te noemen, maar wat haar betreft is er slechts één manier om ze naar binnen te werken: met twee tegelijk. En wel met de platte kanten tegen elkaar, zodat een bolletje ontstaat. Ogen dicht en sabbelen maar. ,,Zo deed ik het toen ik 6 was, zo doe ik dat nog steeds.’’
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Koken & eten Dit zijn de geheimen van succes HHB: 'De jury brandt de kandidaten niet tot de grond toe af’
Heel Holland Bakt trekt ook dit seizoen weer miljoenen kijkers. Wat is toch het geheim van het gezellige bakprogramma? Experts over de cijfers en de aantrekkingskracht. ,,Ze verkeren in tijdnood en zetten dan toch iets prachtigs neer. Dat is onderdeel van het succes.’’ -
PREMIUM
Koken & eten Pepernoot verovert Duitsland als krokant koekje met chocoladejas
Van Delft Biscuits uit Harderwijk is de grootste pepernotenbakker ter wereld. Niet zo moeilijk want peper- of kruidnootjes zijn oer-Hollands. Met name door het succes van het chocolateren van de kleine koekjes, denkt directeur-eigenaar Oscar de Lange dat de tijd rijp is de rest van Europa te veroveren. In Duitsland ging onlangs de eerste winkel open. -
Koken & eten Waarom je beter geen light frisdrank drinkt als je fit wilt worden
De bekende Vlaamse kookboekschrijfster Pascale Naessens daagt lezers van deze site in het nieuwe jaar uit om tien dagen mee te doen met haar voedingsschema. In deze video geeft ze antwoord op vragen van deelnemers aan haar challenge. -
Koken & eten Fit met Pascale Naessens: 'Ik heb geen moment honger gehad, maar voelde me wel fitter’
Duizenden lezers van deze site deden mee aan de Pascale Naessens-challenge de afgelopen anderhalve week. De kookboekschrijfster deelde tien dagen lang drie recepten per dag. De recepten bevatten geen snelle koolhydraten, maar wél rijke producten. Vier deelnemers delen hun ervaringen. -
PREMIUM
FIT Challenge: dag 10
De bekende Vlaamse kookboekschrijfster Pascale Naessens daagt lezers van deze site in het nieuwe jaar uit om tien dagen mee te doen met haar voedingsschema. De basis: geen snelle koolhydraten, wel rijke producten en écht eten.
-
PREMIUM
Zo komt Heineken weer tot leven in Rotterdam
Veel mensen - ook toeristen - kennen Heineken vooral van de Experience in de hoofdstad. Terwijl de brouwerij Rotterdamse wortels heeft. Die krijgen nu een gezicht in het voormalige kantoor van de bierbrouwer in Crooswijk. Het museum (en vergadercentrum) krijgt naam Heineken's Beerlab. Het wordt de kroon op het werk van Stadsherstel Rotterdam, dat al 40 jaar vervallen gebouwen-met-een-verhaal opknapt en ze een publieke functie geeft. -
Eiwitrijke soep blijkt aanrader: 'Wel combineren met broodje en salade’
Nooit eerder was het aanbod van voedingsmiddelen zo groot; producenten verzinnen steeds wat nieuws. In deze serie beoordeelt een professional producten en wordt er antwoord gegeven op de vraag: ‘Is het wat?’ Ditmaal test diëtist Berdien van Wezel de soepen van Notchie. -
PREMIUM
Aantal horecazaken stijgt: 2670 nieuwe ondernemingen sinds eerste lockdown
Ondanks de coronacrisis stijgt het aantal horecaondernemingen. Sinds de eerste lockdown in maart zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. ,,Slechter dan nu kan het niet, dus dan kan het alleen maar beter gaan.”