Kruiden en specerijen: als je die gebruikt heb je minder of zelfs geen zout nodig.
Volledig scherm
Kruiden en specerijen: als je die gebruikt heb je minder of zelfs geen zout nodig. © Shutterstock / monticello

Deze kruidenmixen maken zout in je gerechten overbodig

Koken & etenKoks in opleiding krijgen tegenwoordig steeds vaker aangeleerd hoe ze gerechten kunnen bereiden zónder zout. Dat kan best, weten ervaren koks. Hoe dan? Door slim gebruik te maken van andere smaakmakers natuurlijk. En: goedkoper dan een potje van de supermarkt.

  1. Bij Nerello geen pizza’s, maar wel erg lekkere pasta met ruim geschaafde truffel
    PREMIUM
    Gouden Pollepel

    Bij Nerello geen pizza’s, maar wel erg lekkere pasta met ruim geschaafde truffel

    Ik ben gek op de Oostzeedijk. Met een reden. Toen ik een paar jaar geleden van het ‘veilige’ Vlaardingen naar Rotterdam was verhuisd, sprak ik af bij het Thaise restaurant De Kleine Ondeugd op de Oostzeedijk. Na het eten zette ik mijn tas, een Louis Vuitton nota bene, op een andere fiets om mijn eigen fiets van het slot te halen en reed naar huis. Zonder mijn tas. Daar kwam ik pas achter toen ik bijna thuis was. Als een zotte Matthieu van der Poel racete ik terug, maar niks naks… geen tas.