Welke restaurants echt een ster krijgen, maakt Michelin maandag bekend.
Volledig scherm
Welke restaurants echt een ster krijgen, maakt Michelin maandag bekend. © Shutterstock

Deze restaurants zouden een ster krijgen (volgens harde cijfers)

Koken & etenDe voorspellingen over de chef-koks die een michelinster krijgen komende maandag zijn in volle gang. Een databedrijf pakte het anders aan: een analyse moet de uitslag geven.

 1. Mathijs (30) heeft het syndroom van Down en maakt prijswinnende kookvlogs: ‘Wereldberoemd ben ik’’
  PREMIUM
  Video

  Mathijs (30) heeft het syndroom van Down en maakt prijswin­nen­de kookvlogs: ‘Wereldbe­roemd ben ik’’

  Hij heeft het syndroom van Down én maakt prijswinnende kookvlogs. Mathijs Withaar (30) kookt als De Bijna Chef de sterren van de hemel en ondervraagt gewapend met plopkap allerlei mensen die iets van eten weten, van kaasboer tot topkok Herman den Blijker. ,,Ik ben al wereldberoemd, maar wil nog wereldberoemder worden. Dat gaat zeker lukken, ik kan dubbele salto’s met pannenkoeken.”
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  7

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?