PREMIUM
Dit plantaardige restaurant mag zich best het achterneefje van sterrenchef Emile van der Staak noemen
Over de TongDe Nieuwe Kantine in Arnhem maakt blij. Twee mensen die plantaardige, comfortabele gerechten maken en dat ook nog eens met zorg serveren, verdienen alle lof. Bij deze.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM3
Het lijkt alsof alle aandacht naar de perfecte ambiance gaat, terwijl de Italiaanse keuken diepte mist
Wie in deze te lange winter het mediterrane gevoel mist, kan bij Donna Pazzo in Arnhem even bijkomen. Het middeleeuwse pand met de charmante inrichting doet qua sfeer denken aan een parel in een Toscaanse steeg.Arnhem -
PREMIUM
Open Huizen Dag: zo prik je door de verkooptrucjes heen
Wil je meerdere huizen die in de buurt te koop staan bekijken? Dat kan op 1 april tijdens de Open Huizen Dag van NVM. Met de tips van Hans André de la Porte van Vereniging Eigen Huis ga je goed voorbereid op huizenjacht. -
Wat Eten We Vandaag: Vegan appeltaart
Appeltaart, maar dan vegan. In dit recept gebruiken we plantaardige margarine en sojamelk, en dat doet niets af aan de smaak. -
Wat Eten We Vandaag: Kabeljauw in knapperig korstje
Een licht stukje vis met een knapperig maar ook romig korstje, dankzij de toevoeging van kwark. -
PREMIUM
‘Ga niet met de hogedrukspuit over het terras met groene aanslag’
Last van algen op tegels, schutting en bloempotten in de tuin? Wacht even met de hogedrukspuit, zegt hovenier Bert Moelee van De Tuinexpert. Hij heeft een betere oplossing.
-
PREMIUMEnergierekening
Robert: ‘Afgelopen jaar verbruikten we 21.000 kWh aan stroom en wekten we 18.900 kWh op’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Robert Schrijvers (53) uit Maria Hoop in Limburg. -
-
-
Koken met Marie
Wortelsoep met sinaasappel en verse gember
Deze soep is fris en verrassend door de geraspte sinaasappelschil. Gebruik bij voorkeur biologische sinaasappels en let erop alleen het oranje van de schil te raspen. Het wit smaakt bitter. Als alternatief voor de koriander kan peterselie gebruikt worden.Nijmegen, Land van Cuijk, Zevenaar, Winterswijk, Wageningen, Wijchen, Westervoort, Doetinchem, Ede, Arnhem -
PREMIUM
Emile van der Staak heeft het beste groenterestaurant van de wereld: ‘Mijn missie is nog niet volbracht’
Het is het tijdperk van chef-patron Emile van der Staak. Na jaren ploeteren en onbegrip voor zijn ‘rare idee’ kwam dit jaar de grote erkenning met twee Michelinsterren. Op de fiets, tijdens een tocht naar voedselbos Ketelbroek, vertelt hij over zijn levenswerk. Zijn missie is nog niet volbracht.
0 reacties
Resterende karakters 500
Log in en reageer