PREMIUM
Flipp is 30, maar heeft een oude kookziel: bevlogenheid en energie brengen hem naar de top
gouden pollepelDe patron-cuisinier van Mara by Flipp is 30, maar heeft een oude kookziel. Vanaf zijn 4de wil Flipp niets anders dan kokkerellen. Zijn bevlogenheid en energie brengen hem naar de top, zo veel is zeker.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
1
Is zout nou wel of niet slecht voor je bloeddruk?
Over de hoeveelheid keukenzout die we gebruiken, is veel te doen. Toch heeft zout ook belangrijke functies, zegt voedingsdeskundige Karine Hoenderdos. In deze rubriek beantwoordt ons panel aan deskundigen elke week een lezersvraag over voeding, gezondheid of relaties. -
Dit zijn de addertjes onder het gras van private lease
Ooit was er geen hond in geïnteresseerd, maar inmiddels is private lease niet meer weg te denken uit het Nederlandse autolandschap. Autorijden zonder zorgen over restwaarde, inruil of onderhoud en met een maandbedrag waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Maar er zitten addertjes onder het gras. -
PREMIUM
Met deze bomen heb je snel een koeler terras
De beste remedie tegen een hete zomer? Onze tuinexpert Laurence Machiels weet raad: plant nu nog bomen! Afhankelijk van de grootte van je tuin, legt ze uit welke bomen het best tot hun recht komen en welke genoeg (maar ook niet te veel) schaduw geven. ,,Strooi een mulchlaag van compost of bladaarde onder de boom, dat houdt de verdamping tegen.’’ -
PREMIUM
Zo herken je ‘foute’ eitjes uit de Oekraïense legbatterij: ‘Kijk op het etiket’
Kijk goed op het etiket van koekjes en mayonaise om te voorkomen dat je ongemerkt ‘foute’ eieren eet. Daarvoor waarschuwen Milieu Centraal en de Dierenbescherming, nu duidelijk is geworden dat op grote schaal eieren uit Oekraïense legbatterijen in de Europese Unie belanden. -
Wat Eten We Vandaag: Tiramisu light
Tiramisu is het favoriete toetje van velen en met reden. Wij maken deze lichtere variant met slechts vier ingrediënten: eierkoeken, espresso, magere kwark en cacao.
-
PREMIUM1
Professionele kok in de klas moet kinderen verleiden om zelf te koken: ‘Elke dag pieken; dat is toch wat dit vak aantrekkelijk maakt’
Professionele koks staan deze week voor de klas op basisscholen. In Duiven neemt chef-kok Charles Ek, eigenaar van restaurant Tante Blanche uit Brummen, kinderen mee in de geheimen van het koksvak.Duiven -
-
-
Culinair festival ArnhemProeft! naar de Markt
Het culinaire festival ArnhemProeft! komt terug. Na een afgelaste editie in 2022 dreigde het evenement uit de stad te verdwijnen, maar deze zomer kunnen liefhebbers van lekker eten en drinken hun hart tóch weer ophalen.Arnhem -
Wat Eten We Vandaag: Sperziebonen met spekjes en azijn
Boontjes met spek is een gouden combinatie. Geef het gerecht een extra dimensie door de toevoeging van krieltjes en appelstroop.