Geschilderde Paul Bocuse in zijn restaurant L’Auberge du Pont de Collonges in Collonges-au-Mont-d'Or bij Lyon.
Volledig scherm
PREMIUM
Geschilderde Paul Bocuse in zijn restaurant L’Auberge du Pont de Collonges in Collonges-au-Mont-d'Or bij Lyon. © REUTERS

Frans sterrenrestaurant L’Auberge zette de culinaire wereld op zijn kop


Michelin heeft het restaurant van Paul Bocuse zijn derde ster ontnomen. Correspondent Frank Renout sprak de wereldberoemde Franse kok toen die 90 jaar werd - een jaar voor zijn overlijden. Het restaurant bracht een revolutie teweeg in de culinaire wereld, blijkt uit het verhaal dat Renout in 2016 maakte.

  1. Recept van de Dag: Hasselback patatas bravas met kabeljauw
    Play

    Recept van de Dag: Hasselback patatas bravas met kabeljauw

  2. Recept van de Dag: Fried chicken en coleslaw
    Play

    Recept van de Dag: Fried chicken en coleslaw