PREMIUM
Geen vlees eten echt niet ongezond, zegt deze diëtist: ijzer zit ook in boerenkool en spinazie
Koken & EtenVoor veel mensen is januari hét moment om gezonder en bewuster te gaan eten, met meer groenten en minder vlees. Lobke Faasen, plantaardig diëtist, vertelt hoe je dat aanpakt.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMEnergierekening
Robert: ‘Afgelopen jaar verbruikten we 21.000 kWh aan stroom en wekten we 18.900 kWh op’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Robert Schrijvers (53) uit Maria Hoop in Limburg. -
Wat Eten We Vandaag: Sperziebonen met spekjes en azijn
Boontjes met spek is een gouden combinatie. Geef het gerecht een extra dimensie door de toevoeging van krieltjes en appelstroop. -
PREMIUM
Open Huizen Dag: zo prik je door de verkooptrucjes heen
Wil je meerdere huizen die in de buurt te koop staan bekijken? Dat kan op 1 april tijdens de Open Huizen Dag van NVM. Met de tips van Hans André de la Porte van Vereniging Eigen Huis ga je goed voorbereid op huizenjacht. -
eigen tuin eerst
Plant nu een vlinderstruik in je tuin voor meer bijen en vlinders
Meer vlinders in je tuin? Met een paar vlinderstruiken heb je dat zo voor elkaar. Nu is de ideale tijd om ze te planten. Tuingoeroe Romke van de Kaa heeft een paar mooie exemplaren voor je uitgezocht. -
Wat Eten We Vandaag: Kip met oosterse saus
Dit gerecht met kip in oosterse saus, groenten en cashewnoten is makkelijk te maken zonder pakjes en zakjes. Daarnaast is het ook nog eens een budgetrecept. Lekker voor de smaak en de portemonnee.
-
Minder vlees verkopen in de bedrijfskantine? ‘Vegetarische optie vooraan zetten helpt’
Minder vlees verkopen in de bedrijfskantine? Zet de vega-optie vooraan. En producten die bijna over de datum zijn, hoef je niet weg te gooien, maar kan je ook meegeven aan medewerkers.Arnhem, Tiel -
-
-
Hotel Haarhuis bij Arnhem Centraal dolblij met vijfde ster na grondige gedaanteverwisseling
Hotel Haarhuis in Arnhem heeft als eerste hotel in Arnhem vijf sterren verkregen. Het hotel werd opgewaardeerd bij een grootschalige verbouwing.Arnhem -
Culinair festival ArnhemProeft! naar de Markt
Het culinaire festival ArnhemProeft! komt terug. Na een afgelaste editie in 2022 dreigde het evenement uit de stad te verdwijnen, maar deze zomer kunnen liefhebbers van lekker eten en drinken hun hart tóch weer ophalen.Arnhem