Culinair journaliste Laura de Grave, met streekproduct Limburgse vlaai van de Bisschopsmolen, langs de Maas in Maastricht met op de achtergrond de oude Maasbrug.
Volledig scherm
PREMIUM
Culinair journaliste Laura de Grave, met streekproduct Limburgse vlaai van de Bisschopsmolen, langs de Maas in Maastricht met op de achtergrond de oude Maasbrug. © Jean-Pierre Jans

Het lekkerste dat Limburg te bieden heeft: vlaai, zoervleis en ‘nonnenkontjes’

Koken & etenNu we onze smaakpapillen niet meer en masse in warme oorden kunnen verwennen, gaan we op culinaire reis door Nederland. Deze week zijn we met culinair journalist Laura de Grave in Limburg. De Grave schreef onder meer het Nederland Kookboek.

  1. Recept van de Dag: Hasselback patatas bravas met kabeljauw
    Play

    Recept van de Dag: Hasselback patatas bravas met kabeljauw

  2. Recept van de Dag: Fried chicken en coleslaw
    Play

    Recept van de Dag: Fried chicken en coleslaw