Hugo Kennis laat het geheim achter de perfecte pannenkoek zien

Pannenkoeken bakken is niet alleen heel leuk, maar het resultaat is ook nog eens heel lekker. Een toegankelijk gerecht, maar toch gaat het bakken ervan soms nog wel eens mis. Daarom legt chef Hugo Kennis uit hoe je pannenkoek met spek en kaas een succes wordt.

Hugo Kennis is al enkele jaren een bekend gezicht van 24Kitchen. De reden dat hij ooit begonnen is met koken, is dat hij mensen daarmee gelukkig kan maken en altijd voor een verrassing kan zorgen. Met deze pannenkoeken met spek en kaas lukt dat zeker, je voelt je weer even kind!

Volledig scherm

Pannenkoeken met spek en kaas

Ingrediënten (voor 4 personen):
- 110 g bloem
- 300 ml melk
- 2 eieren
1 snufje zout

Beleg
Spek
- Kaas

Bereidingswijze:
- Schep de bloem in een kom en maak een kuiltje in de bloem.
- Schenk een beetje melk in het kuiltje en voeg de eieren toe.
- Roer dit met een garde tot een glad mengsel en voeg vervolgens de rest van de melk toe.
- Breng op smaak met een snufje zout.
Verwarm een pan en bak het spek knapperig.
- Voeg hier een pollepel beslag aan toe en beweeg de pan zodat de hele bodem bedekt is.
- Maak na circa 2 minuten de kantjes los en draai de pannenkoek om.
- Strooi er kaas naar smaak overheen en bak ook deze kant circa 2 minuten.

Eet smakelijk!

Powered by www.24Kitchen.nl