PREMIUM
In dit proeflokaal eet je voor een prikkie
gouden pollepelProeflokaal Bregje | Vanavond eten we voordelig. En doen we een poging het lage prijsniveau te verklaren. De knoflooksaus smaakt nauwelijks naar knoflook maar de bediening grijpt in. De rekening ligt bijna de helft onder het gemiddelde.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMgouden pollepel
Steengrillen uitgestorven? Bij dit restaurant is de tegel nog springlevend (en andere klassiekers ook)
Deze week in de rubriek Gouden Pollepel hotel-café-restaurant Koekenbier. In dit jonge, maar ouderwets gastvrije restaurant kun je nog van de steen eten. Wij laten het bakken liever over aan een professional. Verschillende gouwe ouwen passeren de revue. -
Met video2
Dit is nu de meest verkochte autokleur ter wereld
Chemieconcern BASF heeft uitgezocht wat wereldwijd de populairste exterieurkleuren van nieuwe auto’s zijn. De verrassing is dat er steeds meer bijzondere kleuren bijkomen, zoals bijvoorbeeld ‘violet’. Bij de top 3 is het al jaren stuivertje wisselen tussen zwart, wit en grijs. -
PREMIUMGOUDEN POLLEPEL
In dit voormalige eeuwenoude weeshuis zit een hotel, restaurant én cocktailbar: ‘Onze mond valt open’
In een voormalig weeshuis is sinds het voorjaar een indrukwekkend geheel gecreëerd van hotel, restaurant, cocktailbar en regentenkamer. Het eten doet er niet voor onder. Gouda mag in de handen knijpen met deze aanwinst. -
PREMIUMKoken & Eten
Minder suiker eten: vooral de manier waarop je het binnenkrijgt is belangrijk
Wordt dit jaar voor jou het jaar van minder suiker? Geweldig idee voor je gezondheid, vinden de experts. Ze geven vijf concrete tips waarmee je meteen aan de slag kunt. -
PREMIUMKoken & Eten
Zo houd je je messen het handigst scherp (met bonustip voor je kartelmes)
Met twee, hooguit drie goede koksmessen kun je een heel kokend leven voort. Maar dan moet je ze wel goed verzorgen. Hoe doe je dat?
-
Getest: dit is de beste wasdroogcombinatie
Wat is de beste wasdroogcombinatie? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
-
-
Wat Eten We Vandaag: Romige pasta ‘Alfredo’ met kip en gedroogd eigeel
Pasta Alfredo is het pastagerecht met boter en Parmezaanse kaas en is vernoemd naar zijn bedenker: Alfredo di Lelio. De Italiaan maakte het recept meer dan honderd jaar geleden in zijn restaurant in Rome. Nog steeds smullen we van dit romige gerecht waar je instant een goed gevoel van krijgt. -
PREMIUMVideo
Rob Clarijs uit Zierikzee is de beste barista ter wereld
ZIERIKZEE - Het geheim van een goede kop koffie? In elk geval niet de duurste bonen en ook niet de duurste machine. Zolang je maar weet hoe je ermee om moet gaan. Rob Clarijs kan het weten; de Zierikzeeënaar is verkozen tot beste barista ter wereld.