John Mesker van snackbar Die Twee (hij runt de tent samen met zijn vrouw) ontvangt studenten die een vleeskroket of broodje tartaar willen met open armen.
Volledig scherm
PREMIUM
John Mesker van snackbar Die Twee (hij runt de tent samen met zijn vrouw) ontvangt studenten die een vleeskroket of broodje tartaar willen met open armen. © Nico Schouten

Kantine universiteit verkoopt alleen nog vega: ‘Een straf voor de vleeseter’

reageerDe kantine van de faculteit Bouwkunde van de TU Delft serveert vanaf deze week als eerste universiteit van Nederland geen vlees en vis meer. Daarmee oogst de TU lof bij vegetariërs en veganisten en klimaatactivisten, maar niet bij alle liefhebbers van vlees. ,,Als vleeseter word je zo wel gestraft.”

2 reacties

  • Ben Karman

    2 jaar geleden
    Ben Karman Lekker in een vrij land regelrechte schande
  • Leen Molijn

    2 jaar geleden
    Het is toch te gek voor woorden, dat een minderheid gaat bepalen wat wij eten. Om hun argumenten kracht bij te zetten worden allerlei zaken erbij gehaald. Opwarming van de aarde, men vergeet dat we uit een ijstijd komen. CO-uitstoot, ik vraag mij af wat er bij al die vulkaanuitbarstingen loskomt. Wat ik eigenlijk wil zeggen is, dat we elkaars mening moeten respecteren en niet opdringen. Nederland was tolerant, maar met nadruk op was.