Bakker Maxim Rousseau van Sucré Salé en slager Nick Warrington van ‘t Oude Ambacht (groen schort) zijn deel van het geheim om de hamburger van Lokaal Duinoord te maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Bakker Maxim Rousseau van Sucré Salé en slager Nick Warrington van ‘t Oude Ambacht (groen schort) zijn deel van het geheim om de hamburger van Lokaal Duinoord te maken. © Henriette Guest

Kipsaté leren maken? Haagse chefs delen hun recepten voor een goed doel

Koken & etenHaarlem kwam er als eerste mee. Na Leiden en Utrecht volgt nu Den Haag. Binnenkort kun je gerechten van Haagse restaurants en cafés thuis zelf maken. Met het kookboek steunen de thuiskoks hun favoriete restaurants.   

0 reacties

  1. Stad krijgt concurrentie van dorp: ‘Het is net de Harbour Club, maar dan in Alblasserdam’
    Koken & Eten

    Stad krijgt concurren­tie van dorp: ‘Het is net de Harbour Club, maar dan in Alblasser­dam’

    Ineens was het overal druk in de stad. Elke kroeg zit vol, je kan niet meer reserveren in je favoriete restaurant en je staat weer ouderwets in de file op weg naar het centrum. Maar waarom zou je de stad in gaan als je ook gewoon in de buurt gezellig kan borrelen of goed kan dineren, redeneert foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer. ‘De goede horeca uit de stad neemt steeds meer de wijk naar de regio.’