PREMIUM
Kleine eter? In deze restaurants serveren ze kleine porties
Koken & etenHet platform KleinePorties.nl groeit als kool. Begin deze week werd het duizendste restaurant waar ook de kleine eter terechtkan, op de website gepubliceerd. Vier vragen aan initiatiefneemster Sandra de Blaeij uit Kapelle.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Koken & Eten
Dit is de kracht van kersen van Nederlandse bodem: 'Ze zijn uitzonderlijk goed dit jaar’
Ze zijn er weer! De roodzwarte vruchten zijn inmiddels rijp genoeg om geplukt te worden, dus de kersenstallen hebben hun deuren geopend. -
Ben je te streng voor jezelf? ‘Zelfcompassie is echt iets wat je moet oefenen’
Psycholoog Thijs Launspach is stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: compassie hebben voor jezelf. -
Verrassend: deze dure SUV was vorig jaar de bestverkochte auto ter wereld
De Toyota RAV4 was vorig jaar de bestverkochte auto ter wereld. De SUV verwees een andere Toyota naar de tweede plaats. Het Japanse merk staat met maar liefst vier modellen in de top 10. -
Koken en Eten
Waarom je een buikje krijgt van stress en andere feiten: zo raak je wel verlost van vet op buik en heupen
Buikvet: het is ongezond en de meeste mensen zijn het liever kwijt dan rijk. Wie sport, weet dat de buik een van de lastigste zones is om te trainen. Op dieet dan maar? Experts geven het antwoord. -
PREMIUMGeld & Geluk
Millie en Dolf betalen 100 euro per maand aan energie: ‘Centrale verwarming is luxe’
In deze rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk. Dolf geeft makkelijker geld uit dan Millie, maar zorgt er ook voor dat niets uit de ijskast wordt weggegooid. En koopt soms een kofferbak vol wijn.
-
Wat Eten We Vandaag: Zalm teriyaki
Deze gebakken zalm heeft het knapperige huidje te danken aan het bakken op de bakplaat. De combinatie met teriyakisaus, gember en sesam zorgt voor een heerlijke oosterse twist. -
PREMIUMVoor jou geproefd
Dit is de lekkerste hummus uit de supermarkt
In het Midden-Oosten is hummus al eeuwen onderdeel van het dagelijks menu. Ook in Nederland is deze pasta op basis van kikkererwten flink ingeburgerd. Maar hoe zit het met de smaak? Acht merken onder de loep. -
Koken & eten
‘Eet geen pasta en brood’ en nog 7 hardnekkige misvattingen die voedingsexperts weerleggen
Kokosvet is gezonder dan boter en je kunt maar beter niet te veel noten eten. Uit nieuw onderzoek blijkt dat er veel misvattingen bestaan over voeding. Een expert neemt de opvattingen onder de loep.