Tv-kok en culinair connaisseur Pierre Wind opent een telefoonlijn waar Nederlanders de komende drie weken, tot de horeca weer gedeeltelijk open mag, vragen kunnen stellen over gezond eten en koken. De Haagse kok krijgt sinds de lockdown via sociale media veel vragen over mensen die gezond willen blijven eten tijdens de verplichte thuisisolatie. Daarom heeft hij nu een aparte telefoonlijn in het leven geroepen om deze vragen beter te kanaliseren.
Volledig scherm
Tv-kok en culinair connaisseur Pierre Wind opent een telefoonlijn waar Nederlanders de komende drie weken, tot de horeca weer gedeeltelijk open mag, vragen kunnen stellen over gezond eten en koken. De Haagse kok krijgt sinds de lockdown via sociale media veel vragen over mensen die gezond willen blijven eten tijdens de verplichte thuisisolatie. Daarom heeft hij nu een aparte telefoonlijn in het leven geroepen om deze vragen beter te kanaliseren. © ANP

Kok Pierre Wind start ‘coronakooklijn’ en beantwoordt al je eetvragen

Tv-kok Pierre Wind opent een telefoonlijn waar Nederlanders de komende drie weken, tot de horeca weer gedeeltelijk open mag, vragen kunnen stellen over gezond eten en koken. 

  1. Man (28) koopt huis van 28 flessen verjaardagswhisky die hij van zijn vader kreeg

    Man (28) koopt huis van 28 flessen verjaar­dags­w­his­ky die hij van zijn vader kreeg

    Een Engelse man die elke verjaardag een achttien jaar oude fles whisky van zijn vader cadeau kreeg, verkoopt de collectie om voor zichzelf een huis te kopen. De 28-jarige Matthew Robson uit het Britse plaatsje Taunton is in het bezit van 28 flessen van het exclusieve merk The Macallan, dat ondertussen is uitgegroeid tot marktleider van single malt whisky’s. De waarde van de flessen is in de loop der jaren geëxplodeerd.