Volledig scherm
© Mariët Mons

Maart: Chickslovefood bereidt je voor op de lente met deze recepten

Het is maart en we laten de koude wintermaanden achter ons. De zon schijnt langer en de warmere, aangename temperatuur komt langzaam onze kant op. Maart is dan ook de maand om uit je schulp te kruipen, op te ruimen, nieuwe dingen uit te proberen en natuurlijk te genieten van goed eten. Nina en Elise van Chickslovefood helpen hierbij door je te voorzien van makkelijke, snelle en vooral lekkere recepten.

Nina (32) en Elise (33) runnen samen ’s lands meest populaire foodblogplatform Chickslovefood.com en hebben inmiddels 5 bestseller kookboeken in de winkels liggen. Het 5 or less-kookboek; Het Skinny Six-kookboek; Het meal planning-kookboek; Het kidsproof-kookboek en Het daily dinner-kookboek. Hun meest populaire concept: ‘5 or less’: lekkere en makkelijke gerechten die je kan maken met maximaal 5 ingrediënten + peper, zout en olie!

Chickslovefood zijn gestart met een spanakopita plaattaart gevolgd door noedels met biefstukreepjes en paksoi. Haal de lente in huis met romige wraps met kip of geniet van een aardappel-paprikasoep met halloumi.

Volledig scherm
© Mariët Mons