Volledig scherm
© Mariët Mons

Maart: Chickslovefood bereidt je voor op de lente met deze recepten

Het is maart en we laten de koude wintermaanden achter ons. De zon schijnt langer en de warmere, aangename temperatuur komt langzaam onze kant op. Maart is dan ook de maand om uit je schulp te kruipen, op te ruimen, nieuwe dingen uit te proberen en natuurlijk te genieten van goed eten. Nina en Elise van Chickslovefood helpen hierbij door je te voorzien van makkelijke, snelle en vooral lekkere recepten.

Nina (32) en Elise (33) runnen samen ’s lands meest populaire foodblogplatform Chickslovefood.com en hebben inmiddels 5 bestseller kookboeken in de winkels liggen. Het 5 or less-kookboek; Het Skinny Six-kookboek; Het meal planning-kookboek; Het kidsproof-kookboek en Het daily dinner-kookboek. Hun meest populaire concept: ‘5 or less’: lekkere en makkelijke gerechten die je kan maken met maximaal 5 ingrediënten + peper, zout en olie!

Chickslovefood zijn gestart met een spanakopita plaattaart gevolgd door noedels met biefstukreepjes en paksoi. Haal de lente in huis met romige wraps met kip of geniet van een aardappel-paprikasoep met halloumi.

Volledig scherm
© Mariët Mons
  1. ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’
    Video

    ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’

    De passie spat er vanaf als je met Tess Posthumus praat over cocktails. Ze vertelt enthousiast over het vinden van de juiste mix tussen alcohol, kruiden en fruit. Of over welk glas en welke garnering je het beste kunt gebruiken. Laat het maar aan de Amsterdamse (30) over, ze is niet voor niets de beste vrouwelijke bartender ter wereld. De favoriete cocktailrecepten van Tess zijn verwerkt in haar nieuwe boek Masterclass: Cocktails.