Ruud Klep kweekt slakken met groenafval van Nijmeegse horeca. Op zijn hand een volwassen slak, met op de rug een piepklein baby-slakje.
Volledig scherm
PREMIUM
Ruud Klep kweekt slakken met groenafval van Nijmeegse horeca. Op zijn hand een volwassen slak, met op de rug een piepklein baby-slakje. © Paul Rapp

Nijmegenaar gaat slakken kweken met snij-afval van horeca: ‘Fruit en sla eten ze het liefst’

NIJMEGEN - Het snijafval van de Nijmeegse horeca krijgt een nieuwe bestemming bij De Versfabriek in Nijmegen. Tweehonderd slakken mogen hiervan eten en zich voortplanten. 

0 reacties

  1. Recept van de Dag: Hasselback patatas bravas met kabeljauw
    Play

    Recept van de Dag: Hasselback patatas bravas met kabeljauw

  2. Recept van de Dag: Fried chicken en coleslaw
    Play

    Recept van de Dag: Fried chicken en coleslaw