Eigenaar Joost  van de Braak (links) en chef-kok Rick Oostdijk zijn druk bezig met kippetjes, een van hun drie afhaal- en bezorggerechten.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Joost van de Braak (links) en chef-kok Rick Oostdijk zijn druk bezig met kippetjes, een van hun drie afhaal- en bezorggerechten. © Frank de Roo

Oh là là! Bistrot du Bac brengt Franse klassiekers en romantiek bij je thuis

De Pollepel thuisNu gasten vanwege een nieuwe ‘coronasluiting’ niet meer uit eten kunnen, komen de restaurants lekker naar de mensen toe. Natuurlijk kun je een pizza afhalen of laten bezorgen, maar je kunt er thuis ook een culinair feestje van maken. Zo staat als eerste Bistrot Du Bac uit Rotterdam-Katendrecht voor onze deur, met tassen vol klassiekers uit de Franse keuken.  

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.