Zilvr foodbar.
Volledig scherm
PREMIUM
Zilvr foodbar. © Herman Stöver

Ontwapenende gezelligheid en een delicaat bord bij Foodbar Zilvr in Wageningen

Over de tongWAGENINGEN - Eeuwen geleden huisde op nummer 47 in de Heerenstraat een veehouder en slager. Nu koken de mensen van Zilvr hier, in een van de oudste panden van Wageningen. 

Volgens de navigatie op mijn mobiele telefoon moet ik voor het restaurant staan, maar dat doe ik niet. Deze zaak heet anders en de ober van het dichtstbijgelegen terras weet absoluut niet waar ik het over heb.

Twee keer loop ik heen en weer en dan zie ik het pas. Foodbar Zilvr, goed verstopt dus in de Herenstraat. En wie denkt dat ligt aan mij, die heeft het mis. Mijn gast zie ik er ook aan voorbij lopen.

Eindcijfer 8,1

Beoordeling: Voorgerecht 8, Hoofdgerecht 9, Nagerecht 8, Bediening 8, Ambiance 7,5, Prijs/kwaliteit 8. 

De rekening: Brood € 4, buikspek € 9, rode biet € 8, lam € 11, drie gangen asperges € 25, friet € 4, mandarijn € 9, stroopwafel € 9, fles bruisend water €, wijn 2 x € 9,20. Totaal € 88,60

Foodbar Zilvr, Heerenstraat 47 in Wageningen, foodbarzilvr.nl

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.