Volledig scherm
Een vestiging van Pret a manger in Londen. © REUTERS

Pret a manger opent filiaal in Utrecht

De succesvolle Britse broodjesketen Pret A Manger komt naar Nederland. De eerste vestiging gaat komende maandag open op station Utrecht Centraal. 

Pret A Manger is bekend vanwege de verse, handgemaakte sandwiches. Het bedrijf, dat wereldwijd zo'n 450 vestigingen heeft, gebruikt zoveel mogelijk biologische en lokaal geproduceerde ingrediënten.

De Britse keten is gevestigd in onder andere Singapore, de Verenigde Staten, Dubai en sinds vorige maand Denemarken. Het bedrijf is verheugd de eerste vestiging in Nederland te openen. ,,We kijken erg uit naar de opening van onze eerste vestiging in Utrecht, op een van de drukste punten van Nederland'', zegt Michael Haley van Pret a Manger in Marketing Tribune. ,,We hebben een ervaren team samengesteld dat hard gewerkt heeft om de beste lokale producten te selecteren voor onze gerechten.'' 

Het Britse bedrijf, dat sinds 1986 bestaat, werkt samen met HMSHost International, die ook als cateraar op Schiphol is gevestigd. Dit bedrijf zal de vestiging op Utrecht Centraal exploiteren. Pret A Manger onderzoekt of er meer winkels in Nederland geopend kunnen worden. 

Klik hier voor video’s met handige keukentips, snelle trucs en makkelijke recepten.