Recept van de dag: Polpette al sugo

Polpette al sugo is een pasta met een pure tomatensaus en gehaktballetjes, zoals je hem ook in Italië zou eten. 

Ingrediënten (voor 4 personen): 
1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 bosje basilicum
- Olijfolie om in te bakken
- 750 ml tomatenpassata
- 1 tl suiker
- 2 sneetjes witbrood
- 50 ml melk
- 50 g half om half gehakt
- 1 ei
- 50 g paneermeel
- 1 bosjes bladpeterselie
- 50 g Parmezaanse kaas
- 100 g mortadella
- 300 g gedroogde spaghetti

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Of heb je zin in iets anders? In de onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Eet smakelijk!

Powered by 24Kitchen.

Wil je meer recepten van de dag zien? Bekijk de video’s hieronder:

Volledig scherm
© 24Kitchen