Recept van de dag: Sajoer Lodeh van oma Irma

Normaal wordt Sajoer Lodeh gemaakt door rundvlees zacht te stomen en groenten in kokos te koken. Dit recept is echter een vegetarische variant van de Sajoer Lodeh, maar net zo lekker.

Ingrediënten (voor 4 personen):
- 700 ml runderbouillon
- 3 rode pepers
- 1 ui
- 4 teentjes knoflook
- 250 g tahoe
- 1 klein stronkje laos
- 1 cm trassi
- 5 daun salam
- 7 petehbonen
- 3 tl ketoembar
- 2 tl djinten
- 2 tl kemirinotenpasta
- 0,5 runderbouillonblokje
- 300 g sperziebonen
- 300 g spitskool
- 2 tl gula djawa (palmsuiker)
- 125 ml santen

Benodigdheden:
- vijzel

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Wil je meer recepten van de dag zien? Klik dan hier.

Eet smakelijk!

Powered by 24Kitchen.

Volledig scherm
© 24Kitchen