PREMIUM
Smaakverlies door corona? Joke Boon biedt eerste hulp
Koken & etenVeel ex-coronapatiënten kunnen ook na langere tijd niet meer ruiken. Zo’n 10 tot 15 procent houdt langdurig klachten. Dat tast hun levensgeluk aan. Joke Boon schreef een boek om hen te helpen.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Subsidie om je huis te verduurzamen? Super lastig. Met deze tips lukt het hopelijk wel
-
Koken & eten
Miljuschka laat sterrenchefs zweten op het maken van een simpel spekkie: ‘Ze denken: dat doe ik eventjes’
Miljuschka Witzenhausen presenteert vanaf volgende week, samen met Martijn Krabbé, een nieuw tv-programma over populaire snacks. Daarvoor bezocht ze ook de fabrieken waar de chips, chocolaatjes of snoepjes werden gemaakt. ‘Er is vet vaak een geheim ingrediënt of een geheime handeling.’ -
PREMIUM
Baianá als perfecte vlucht uit een hete, zomerse stad
Baianá in Bemmel ligt op een perfecte plek. Nu alleen de lente nog en heel Nijmegen kan op de fiets deze kant op.Bemmel -
PREMIUMEnergierekening
Harmen: ‘Mijn huis had energielabel C, maar dat was misschien een beetje optimistisch’
Harmen Visser (28) uit Eindhoven heeft twee verschillende energiecontracten omdat dit voor hem voordeliger is. Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. -
PREMIUM29
Gewone fiets bijna twee keer zo gezond als e-bike: zoveel calorieën verbrand je per uur
Drie op de tien Nederlanders rijden inmiddels op een elektrische fiets. Ook relatief jonge fietsers zijn overstag. Is dat nou goed nieuws? Want trappen met ondersteuning is toch lang niet zo gezond als jezelf verplaatsen op een gewone fiets? De Fietsersbond en een bewegingswetenschapper zetten op een rij wat de verschillen zijn.
-
Wat Eten We Vandaag: Broccoliwafels met cherrytomaten en mozzarella
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Chocolate chip mugcake
Deze mugcake maak je in een paar minuten: roer de ingrediënten door elkaar, doe het beslag in een mok, en zet deze in de magnetron. Makkelijker kan haast niet. -
Wat Eten We Vandaag: Gebakken feta met cherrytomaten, olijven en pepers
Lekker voor bij de borrel: deze gebakken feta met cherrytomaten, olijven en pepers.