Veiligheidswaarschuwing voor g'woon saucijzenbroodjes
Het voedselmerk g'woon heeft een veiligheidswaarschuwing gedaan voor g'woon saucijzenbroodjes. In de verpakkingen zijn per abuis worstenbroodjes gestopt en daarin zit het allergeen melk, terwijl dit niet op de verpakking staat.
Consumenten met een allergie voor melk worden verzocht het product niet te eten. Het betreft g'woon-producten met het EAN-nummer 8710624296094 met houdbaarheidsdatum 26-04-2020 en gewicht 4 x 70 gram. De artikelen zijn verkocht in winkels van Coop, Hoogvliet, Jan Linders, Poiesz en Sligro. Bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit is meer informatie te vinden.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMKoken & Eten
Is opeten de oplossing voor de kreeftenplaag? 'Vissers gooiden tot wel 50 kilo per week terug'
De Amerikaanse rivierkreeft vormt een ware plaag in onze Nederlandse sloten. Maar als het aan twee ondernemers uit Moordrecht ligt, wordt deze kreeft een lekkernij op ons bord. Het jonge bedrijf maakt de schadelijke beestjes klaar voor consumptie. -
PREMIUM
Goedkoop tanken? Volgende week loont het om zelfs 200 kilometer om te rijden
De brandstofprijzen gaan volgende week in Duitsland zó hard omlaag, dat het prijsverschil met wat je bij een Nederlands tankstation betaalt gigantisch wordt. Vanaf woensdag geldt in Duitsland een adviesprijs van 1,72 euro, wat vergeleken met de Nederlandse prijzen nu minimaal 40 cent per liter lager is. Loont het om daarom ver om te rijden om te tanken? De Gelderlander zocht het uit. -
Wat Eten We Vandaag: Pasta met kip en rode pesto
Pasta pesto doet het altijd goed. Maar gebruik jij ook wel eens rode pesto in plaats de klassieke groene? Deze variant met zongedroogde tomaat smaakt heerlijk in combinatie met ricotta, Parmigiano Reggiano, gerookte kip en natuurlijk fusillipasta. -
Wat Eten We Vandaag: Visburger met zoetzure komkommer en harissamayo
Zin in een burger, maar liever een avondje zonder vlees? Kies dan voor deze visburger van kabeljauw met zoetzure komkommer en harissamayo. De burger is makkelijk te maken en is een verantwoord alternatief. Wist je bijvoorbeeld dat kabeljauw barst van de vitamines en mineralen? Waaronder vitamine B, jodium en zink. -
PREMIUMVIDEO
Vleesvervanger is booming, maar is het wel de beste keuze?
Veel mensen twijfelen nog: vlees, geen vlees, minder vlees? Maar steeds meer bedrijven weten het al zeker: vleesvervangers zijn een goudmijn. In Oost-Nederland storten opvallend veel ondernemers zich op deze markt. Ze hebben ontdekt dat bij onze Duitse buren de markt van vleesvervangers hard groeit.
-
PREMIUM
Nico en Michael kweken vissen in mini-zee in een loods: helft is om te eten, andere helft gaat in echte zee
De aanloop kende wat vertraging, maar binnenkort moeten dan toch de eerste tarbotjes rondzwemmen in zeevissenkwekerij Blue Linked in Zuid-Holland. In het afgelopen jaar werkten Michael Laterveer en Nico Leeuwenstein gestaag verder aan hun project en de eerste bassins worden nu gevuld. -
Energierekening
Ad: āIk heb zelf ventilatoren onder de radiator geklikt voor optimale verwarmingā
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Ad Voermans (66) uit Rijen, bij Breda. -
Werk jij liever thuis omdat je daar productiever bent? āGaat om meer dan je to-dolijst afstrepenā
Een goede verstandhouding met collegaās, leidinggevenden of klanten maakt je werkdag niet alleen plezieriger, maar zorgt er ook voor dat je meer gedaan krijgt. Mirjam Wiersma, auteur van twee boeken over zakelijk flirten, vertelt hoe je jezelf op de kaart zet en mooie relaties opbouwt met anderen. Deze keer: een intern netwerk.