JV 10102019 Doetinchem Varkens Ellen Willems/ Foto : Jan Ruland van den Brink
Volledig scherm
JV 10102019 Doetinchem Varkens Ellen Willems/ Foto : Jan Ruland van den Brink © Jan Ruland van den Brink

Vergeet nooit het aardbeienijs

Columns Ellen Willems‘Augurkenijs. Spicey lemon of wat dacht je van saffraanijs.”  De kok kan niet koken voor gasten. En juist die gasten verwennen met gerechten, mist hij enorm. Koken doe je niet om rijk te worden. Echt lekker koken vraagt creativiteit, optimaal gebruik van zintuigen. Maar bovenal passie voor smaak.

  1. De hete sauzen van broers Freek en Stan zijn ‘hot’ in heel Europa: ‘We krijgen zelfs dankbetuigingen’
    PREMIUM

    De hete sauzen van broers Freek en Stan zijn ‘hot’ in heel Europa: ‘We krijgen zelfs dankbetui­gin­gen’

    Een misverstand wil Freek Raijmakers (31) graag uit de wereld helpen. Bij hete saus draait het niét alleen om hitte. ,,Smaak is uiteindelijk belangrijker dan pittigheid.” Raijmakers kan het weten: Samen met broer Stan bedient hij vanuit Asten liefhebbers van hete saus in heel Europa op hun wenken. Webshop Heatsupply begon als een gok van twee broers, maar is serious business.
  1. Recept van de Dag: Hasselback patatas bravas met kabeljauw
    Play

    Recept van de Dag: Hasselback patatas bravas met kabeljauw

  2. Recept van de Dag: Fried chicken en coleslaw
    Play

    Recept van de Dag: Fried chicken en coleslaw