PREMIUM
Vlees eten is in ons land hard op weg om een taboe te worden
ColumnJoyce Sylvester schrijft wekelijks over onderwerpen die haar raken. Deze week steekt de columnist niet onder stoelen of banken dat ze graag vlees eet.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Koken & Eten
Minder afwas en lekker makkelijk: vijf gerechten waarbij de oven het meeste werk doet
Als er iets makkelijk is, dan is het wel een maaltijd die je in één pan of ovenschotel kunt bereiden. Scheelt ook weer in de afwas. -
Skivakantie: hier zijn winterbanden en sneeuwkettingen verplicht
Heel wat Nederlanders gaan binnenkort weer met de auto op skivakantie. Maar hoe zit het met de verplichting tot winterbanden? En hoe bevestig je sneeuwkettingen? Dit zijn de belangrijkste regels. -
PREMIUMColumn
Ik zat in de eerste coupé waar vijf doden vielen, overal lag glas, ik rook de weeë geur van bloed
Joyce Sylvester schrijft wekelijks over onderwerpen die haar raken. De columnist blikt terug op een dodelijk treinongeval waar ze deel van uit maakte in 1992. ,,Sindsdien besef ik dat het leven heel kwetsbaar is en tel ik mijn zegeningen.’’ -
PREMIUMColumn
Rekening houden met elkaar, dát is kerst
Joyce Sylvester schrijft wekelijks over onderwerpen die haar raken. Deze week ziet ze dat er steeds minder aandacht wordt besteed aan de betekenis van kerst. -
PREMIUMmet video2
Het ruikt en smaakt als vlees, maar dit patatje zuurvlees van Vera komt uit de 3D-printer
Een frietje met wat? Zuurvlees uit de 3D-printer? Jazeker, Rotterdam heeft er sinds vandaag een bijzonder patatje mèt bij. De klassieke combinatie met zuurvlees, maar dan ‘koe-loos’. Bij de Frietboutique, de bedenker, is deze vegan en prijswinnende snack vanaf nu verkrijgbaar.
-
Rijstevlaai en soezen: dit kan iedere beginnende thuisbakker maken
Iedereen is gek op zoetigheid. Natuurlijk kan je hiervoor naar de bakker bij jou om de hoek gaan, maar veel bakrecepten kun je heel makkelijk zelf maken. Twee patissiers geven inspiratie voor de makkelijkste bakrecepten waar iedereen mee aan de slag kan. -
-
-
column
Om vijf uur ’s ochtends je bed uit, net als Obama: waarom we graag succesvolle mensen nadoen
Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: routines van succesvolle mensen -
Wat Eten We Vandaag: Italiaanse cantuccini met amandelen en pistachenoten
Heerlijke Italiaanse koekjes met knapperige amandelen en pistachenoten. Perfect voor bij de koffie of thee. Als de koekjes net uit de oven komen zijn ze nog zacht aan de binnenkant. Laat ze dus even rusten als je liefhebber bent van een knapperige bite.
2 reacties
Resterende karakters 500
Log in en reageerDavid Lambregts
Arie van den Berg