Van boer tot bord: gezond eten van dichtbij is het thema van een Europees programma over bewuster omgaan met voedsel.
Volledig scherm
PREMIUM
Van boer tot bord: gezond eten van dichtbij is het thema van een Europees programma over bewuster omgaan met voedsel. © Hollandse Hoogte / William Hoogteyling

Wat eten we morgen? ‘Dat bepaald eten onze gezondheid geen goed doet, vergeten we’

Elke hap die we nemen heeft impact op anderen, dicht bij of ergens ver weg. ,,Dat realiseren we ons onvoldoende”, zegt Maurits Steverink, coördinator van Platform Achterhoek Food en medesamensteller van het digitale symposium ‘Wat eten we morgen?’ op 25 maart.

0 reacties

  1. Recept van de Dag: Hasselback patatas bravas met kabeljauw
    Play

    Recept van de Dag: Hasselback patatas bravas met kabeljauw

  2. Recept van de Dag: Fried chicken en coleslaw
    Play

    Recept van de Dag: Fried chicken en coleslaw