Volledig scherm
Bami goreng gamba © Zoals alleen oma dat kan

Wat Eten We Vandaag: Bami goreng gamba

Iedere Nederlander kent bami goreng. Ditmaal geen vlees maar gamba’s! Serveer de bami goreng gamba met atjar of seroendeng.

Hoofdgerecht
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten
- 250 g eiermie
- 250 g gamba’s
- 1 rode paprika
- 2 bosuien
- 3 cm djahé, verse gemberwortel
- 1 rode ui
- 1 teentje knoflook
- 1 rode peper
- 3 cm laos
- zonnebloemolie
- 1 tl koenjit, kurkuma
- 200 g jonge bladspinazie
- sesamolie
- 4 eieren

Benodigdheden
rasp, wok

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.