Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Bietenstamppot met geitenkaas en rucola

Met stamppot kun je eindeloos variëren qua ingrediënten. Wij kiezen ditmaal voor een stamppot met typische wintergroenten: rode biet en knolselderij. Lekker met balsamicoazijn en geitenkaas.

  1. Koken met Marie: Wortelrepen met banaan en havermout

    Koken met Marie: Wortelre­pen met banaan en havermout

    Deze repen zijn een voedzame snack. Gebruik bananen die echt overrijp zijn, dat maakt de repen lekker zoet.
    Renkum, Nijmegen, Doesburg, Land van Cuijk, Oost Gelre, West Betuwe, Scherpenzeel, Zevenaar, Beuningen, Aalten, Gennep, Wijk bij Duurstede, Renswoude, Winterswijk, Rozendaal, Oude IJsselstreek, Overbetuwe, Rhenen, Heumen, Wageningen, Druten, Mook en Middelaar, Rheden, Berg en Dal, Buren, West Maas en Waal, Lingewaard, Duiven, Wijchen, Woudenberg, Utrechtse Heuvelrug, Berkelland, Westervoort, Tiel, Culemborg, Montferland, Doetinchem, Neder-Betuwe, Bronckhorst, Ede, Arnhem