Wat Eten We Vandaag: Bietenstamppot met geitenkaas en rucola
Met stamppot kun je eindeloos variëren qua ingrediënten. Wij kiezen ditmaal voor een stamppot met typische wintergroenten: rode biet en knolselderij. Lekker met balsamicoazijn en geitenkaas.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: diner, vegetarisch
Ingrediënten:
- 600 gr knolselderij
- Snufje zout
- 350 gr gekookte rode bietjes
- 1 sjalotje
- 1 teentje knoflook
- 1 el olijfolie
- 2 el balsamicoazijn
- 1 el mierikswortel
- 1 tl mosterd
- 60 gr rucola
- 60 gr zachte geitenkaas
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het op Eatertainment.nl.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt persoonlijke food inspiratie voor ieder moment, online én bij jou in de buurt. Met de menu planner plan je gemakkelijk jouw weekmenu met verrassende recepten afgestemd op jouw wensen. Met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snacks tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Hier vind je video’s over Koken & Eten:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Bruine bonensoep
Zelf bruine bonensoep maken? Wij hebben gekozen voor de snelle variant met bonen uit blik. Je kunt ook gedroogde bonen gebruiken, deze moeten wel eerst weken en koken. -
PREMIUM
Open Huizen Dag: zo prik je door de verkooptrucjes heen
Wil je meerdere huizen die in de buurt te koop staan bekijken? Dat kan op 1 april tijdens de Open Huizen Dag van NVM. Met de tips van Hans André de la Porte van Vereniging Eigen Huis ga je goed voorbereid op huizenjacht. -
Wat Eten We Vandaag: Stevige zwarte bonensoep met pompoen en Griekse yoghurt
Zwarte bonen zijn een bron van eiwitten en vezels. Die kun je dus gerust gebruiken als basis van een voedzame maaltijdsoep. -
Wat Eten We Vandaag: Artisjokken en groene asperge quiche
Deze rechthoekige quiche met artisjokken en groene asperges doet het erg goed bij een borrel of op een buffettafel. Je kan natuurlijk ook een ronde quiche- of taartvorm gebruiken. -
Koken met Marie: Wortelrepen met banaan en havermout
Deze repen zijn een voedzame snack. Gebruik bananen die echt overrijp zijn, dat maakt de repen lekker zoet.Renkum, Nijmegen, Doesburg, Land van Cuijk, Oost Gelre, West Betuwe, Scherpenzeel, Zevenaar, Beuningen, Aalten, Gennep, Wijk bij Duurstede, Renswoude, Winterswijk, Rozendaal, Oude IJsselstreek, Overbetuwe, Rhenen, Heumen, Wageningen, Druten, Mook en Middelaar, Rheden, Berg en Dal, Buren, West Maas en Waal, Lingewaard, Duiven, Wijchen, Woudenberg, Utrechtse Heuvelrug, Berkelland, Westervoort, Tiel, Culemborg, Montferland, Doetinchem, Neder-Betuwe, Bronckhorst, Ede, Arnhem
-
PREMIUMEnergierekening
Robert: ‘Afgelopen jaar verbruikten we 21.000 kWh aan stroom en wekten we 18.900 kWh op’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Robert Schrijvers (53) uit Maria Hoop in Limburg. -
-
-
Wat Eten We Vandaag: Oosterse vispakketjes met zilvervliesrijst
Een feestelijk gerecht: deze oosterse vispakketjes uit de oven. We kiezen voor pangasiusfilet, maar vul het pakketje met ieder andere witvis naar keuze, en marineer deze in het mengsel van knoflook, rode peper en gembersiroop. -
PREMIUM
‘Ga niet met de hogedrukspuit over het terras met groene aanslag’
Last van algen op tegels, schutting en bloempotten in de tuin? Wacht even met de hogedrukspuit, zegt hovenier Bert Moelee van De Tuinexpert. Hij heeft een betere oplossing.