Wat Eten We Vandaag: BLT sandwich deluxe
BLT staat voor bacon, lettuce & tomato en is vooral bekend van de BLT sandwich. Deze klassieker onder de sandwiches doet het altijd goed als stevige lunch. Wij maken deze sandwich extra speciaal met truffelmayonaise en oude kaas. Zo gemaakt en op en top genieten.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: lunch
Ingrediënten:
- 8 plakjes bacon
- ½ krop little gem sla
- 1 tomaat
- 4 sneetjes speltbrood
- 2 el truffelmayonaise
- 2 plakken oude kaas
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Loaded hotdog Asian style
De hotdog kent verschillende bereidingen. De variant met zuurkool en mosterd bijvoorbeeld is met recht een klassieker. Ditmaal kiezen wij voor een pittigere variant met koriander en srirachasaus: een aanrader. -
Wat Eten We Vandaag: Toast met pesto, mozzarella en parmaham
Waan je even in Italië met deze toast belegd met pesto, mozzarella en parmaham. Een zomerse lunch met de smaken van Italië. In nog geen 5 minuten staat deze heerlijke toast op tafel. Gebruik glutenvrij brood voor een glutenvrije lunch. -
PREMIUM
Waarom het loont om toch even het eerste loonstrookje van 2023 te checken
Het eerste salaris van 2023 staat op je rekening. Waarschijnlijk zie je een hoger nettosalaris dan vorig jaar, want veel werkenden in loondienst gaan er dit jaar op vooruit. Maar dat is niet het enige wat dit jaar anders kan zijn. Experts leggen het uit. -
Wat Eten We Vandaag: Pita pizza quattro formaggi
De bekende pizza quattro formaggi, oftewel de pizza met 4 kazen, kennen we allemaal. Dit keer niet op een klassieke pizzabodem, maar op pitabroodjes. Lekker, makkelijk én snel klaar. -
PREMIUMcolumn
Nadenken over de oorzaak van de dooi in de Alpen en of we daar zelf een aandeel in hebben, is ongezellig
Het gezin is op wintersportvakantie. Maar helaas, er ligt geen sneeuw. En de kinderen hebben na drie dagen wel genoeg van wandelen tussen de modderige alpenweiden.
-
PREMIUMeigen tuin eerst
Dit moet je weten over snoeien: ‘Bomen en struiken hebben geen voordeel bij het afhakken van ledematen’
Snoeien, stekken, planten, verpotten, zaaien en schoffelen. Tuingoeroe Romke van de Kaa helpt een handje. -
-
-
Is mijn voorschotbedrag wel of niet aangepast naar het prijsplafond?
De overheid heeft besloten consumenten op weg te helpen met de hoge energieprijzen. Begin dit jaar is daarom het prijsplafond ingegaan, waardoor je een maximaal tarief betaalt voor energie. Betekent dit dat het voorschotbedrag nu ook is aangepast? Twee experts leggen uit hoe het zit. -
PREMIUMKoken & Eten
Een maand lang alleen maar vlees eten: het ‘leeuwendieet’ trekt online de aandacht
Enkel vlees, hoogstens afgewisseld met een eitje: het ‘leeuwendieet’ is populair op sociale media. Zijn we helemaal de weg kwijt met onze voeding of heeft het dieet toch voordelen? Diëtiste Tanja Callewaert geeft haar visie.