Wat Eten We Vandaag: Bounty boterkoek met pure chocolade en kokossnippers
Boterkoek met een twist. Deze boterkoek met stukken bounty, pure chocolade en kokossnippers is een absolute aanrader. Een heerlijke compacte en smeuïge koek. De kokos zorgt voor een zomerse smaak.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten (+ 30 minuten wachttijd)
Aantal porties: 14 stuks
Categorie: bakken
Ingrediënten:
- 350 gr ongezouten roomboter
- 375 gr bloem
- 270 gr witte basterdsuiker
- ¼ tl zout
- 5 mini bounty’s
- 1 ei
- 75 gr kokossnippers
- 100 gr pure chocolade
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt inspiratie op het gebied van food en lifestyle, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Regenboog fruitspiesjes
Gezond, gemakkelijk en snel: dat zijn deze regenboog fruitspiesjes. De kleurrijke klassieker vrolijkt jouw borrel direct op en is ook heel leuk als schooltraktatie of to-go snack. -
PREMIUMaan de slag
In het holst van de nacht loopt verslaggever Danique mee met beveiliger Eddy: ‘Hoe hou je dit vol?’
Het personeelstekort in Nederland loopt de spuigaten uit. De ene na de andere vacature verschijnt online. Verslaggever Danique de Breet loopt deze zomer mee, daar waar de nood het hoogst is. Vandaag in aflevering 5: beveiligers. -
Wat Eten We Vandaag: No-bake cheesecake ontbijttaartjes met passievrucht
Deze ontbijttaartjes hebben een zachte dadelbodem en zijn gevuld met roomkaas en kwark. Door de vulling te combineren met kokosyoghurt zijn de taartjes zeer geschikt als voedzaam ontbijt. Ideaal om een dag van te voren klaar te maken, zodat er ’s ochtends een heerlijke verrassing op je te wachten staat. -
CAMPERS & CARAVANS
Hier moet je op letten als je kiest voor een camper of caravan
Camper, caravan, vouwwagen, tent: de keuze is reuze als je wilt kamperen. Maar hoe bepaal je welke manier van kamperen het beste bij jou past? En waar moet je allemaal op letten bij het aanschaffen van een camper of caravan? -
Vraag het ons
Deze groenten kunnen je darmen in de war brengen
Ons panel van deskundigen beantwoordt al je persoonlijke vragen. Over lijf en leden, hart en ziel. Ook een vraag? Mail naar zo@dpgmedia.nl. Deze keer beantwoordt onze expert voedingsdeskundige Karine Hoenderdos de vraag: kunnen groenten je darmen irriteren?
-
Koken & Eten
Appels, peren en druiven doen het goed, maar extreem weer maakt komende maanden wel ‘spannend’
Nederlandse telers van appels en peren verwachten in het najaar ongeveer evenveel kilo's te oogsten als vorig jaar. Wijnboeren zijn eveneens tevreden. Het wordt nog wel spannend, melden de ondernemers. Want de droogte, de hitte, hagelbuien en ongedierte kunnen nog roet in het eten gooien. -
Wat Eten We Vandaag: Browniekoeken
Gesignaleerd als trend op het gebied van bakken: de browniekoeken. Met dit verslavende koekje, krijg je het beste van twee werelden; de knapperige buitenkant van een koekje en de smeuïge binnenkant van een brownie. -
PREMIUMJij bestelt, zij fietsen
Hebben flitsbezorgers nog toekomst na flitsende start? ‘Ze fietsen als blinden’
Flitsbezorgers maakten een vliegende start. De weerzin tegen deze ultrasnelle boodschappenbezorgdiensten als Getir, Gorillas, Zapp en Flink neemt toe, maar de bedrijven maken zich geen zorgen. ,,Dit is wat de klanten willen.”