Wat Eten We Vandaag: Bruschetta met zuurdesembrood
Deze bruschetta is het perfecte borrelhapje, maar ook heerlijk als tapas of lunch. Door de gekleurde snoeptomaatjes zet je een kleurrijk feestje op tafel en waan je je even op vakantie in het zonnige zuiden.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 10 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: lunch
Ingrediënten:
- 4 sneetjes zuurdesembrood
- 4 el olijfolie
- Peper en zout
- 4 tl Italiaanse kruiden
- 500 gr snoeptomaatjes gekleurd
- 1 rode ui
- 2 teentje knoflook
- Bosje verse basilicum
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food lifestyle inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke DIY’s en handige tips, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Koken & Eten
Spaanse gerechten: haal het vakantiegevoel in huis met kip, tortilla en patatas bravas
Op vakantie gaan in Spanje is heerlijk, maar je kunt de smaken natuurlijk ook gewoon in huis halen met Spaanse gerechten. Eatertainment koos vijf fijne gerechten uit. -
PREMIUM
Kies de regenton die bij jou past en laat die regen maar komen
Planten water geven, ramen lappen en zelfs de wc doorspoelen: je kunt een hoop doen met regenwater. Maar dan moet je het wel eerst opvangen. Een regenton biedt de oplossing. -
PREMIUM
Wilfred kijkt voor zijn werk in afvalemmers: 'Negen van de tien mensen reageren enthousiast’
Koffiedik, aardappelschillen en ja, ook de stinkende resten van je met knoflooksaus doordrenkte bezorgmaaltijd: Goud waard, willen afvalverwerkers van de daken schreeuwen. Toch belandt het in de grijze kliko. En dus in de verbrandingsoven. ,,Mensen denken: ‘vies’, maar ze moeten gaan denken: ‘compost.’” -
Wat Eten We Vandaag: Vispie met Aziatische groenten
Fan van ovengerechten? Probeer dan eens deze ovenschotel met Aziatische groenten en vis. De vispie met romige aardappelpuree bak je heerlijk krokant in de oven. Wil jij nog een extra smaakmaker toevoegen aan dit gerecht? Serveer het dan met piccalilly. -
Wat Eten We Vandaag: Loaded potato met spekjes en cheddar
Gebakken spekjes, cheddar en zure room: dat klinkt als comfort food. Deze gepofte aardappel is makkelijk te maken met slechts een paar ingrediënten, en zó lekker.
-
Wat Eten We Vandaag: Vega regenboog plaattaart
De geroosterde regenboog wortelen maken deze plaattaart een lust voor het oog. De zoete smaak van de wortelen combineert uitstekend met de romige ricotta en zoutige smaak van feta. Een heerlijke maaltijd en bovendien boordevol groente. -
Boetegevaar voor SUV's en Tesla-rijders in Duitsland
Eigenaren van een SUV en sommige Tesla-modellen lopen in Duitsland het risico op een bekeuring. Ze zijn bij wegversmallingen in overtreding als ze op de linkerbaan rijden. -
Koken & Eten
Bramen uit de natuur plukken? Hier moet je op letten voor je begint
In augustus en september is het bramenseizoen, wat betekent dat je ze weer in overvloed in de natuur kunt vinden. Sommige mensen gaan er dan ook op uit om ze te plukken. Maar kun je dit zonder risico’s doen? Hier moet je eerst even op letten voordat je aan het plukken slaat.