Wat Eten We Vandaag: Crumble van rabarber met aardbeiensyllabub

Syllabub is van origine een zoet-schuimig drankje dat vooral bekend werd in de 16de eeuw. Ondertussen is de receptuur wat aangepast en maken we er een dessert van op basis van aardbei en een scheutje wodka van. Ready to crumble!

Dessert
Aantal personen: 6
Bereidingstijd: 30-40 minuten

Ingrediënten

Crumble
600 g rabarber
- 50 + 100 g fijne kristalsuiker
- 1 vanillestokje
- 1 sinaasappel
- 200 g bloem
- 100 g roomboter
- snuf zout
- 150 g aardbeien
- 1 appel (Elstar of Jonagold)

Syllabub
200 g aardbeien
- 2-3 el fijne kristalsuiker
- scheutje wodka (optioneel)
- 300 ml slagroom

Benodigdheden
Ovenschaal en 6 kleine glaasjes voor de syllabub

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Rabarber crumble © 24Kitchen