Gekaramelliseerde speklapjes met rijst
Volledig scherm
Gekaramelliseerde speklapjes met rijst © 24Kitchen

Wat Eten We Vandaag: Gekaramelliseerde speklapjes met rijst

Hollandse speklappen maar dan nét iets anders. We marineren het vlees in een zoete, Aziatische saus op basis van soja en hoisin. Heerlijk met rijst en broccoli. 

Ingrediënten
- 400 g basmatirijst
- 800 ml water
- 100 ml sojasaus
- 150 ml hoisinsaus
- 4 el honing
- 3 el bruine suiker
- 2 tenen knoflook, fijngehakt
- peper en zout
- 4 speklappen
- zonnebloemolie
- 1 bosui, in ringen

Benodigdheden
bakpapier

Gekaramelliseerde speklapjes met rijst
Volledig scherm
Gekaramelliseerde speklapjes met rijst © 24Kitchen

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke video’s.