Wat Eten We Vandaag: Groentepannenkoeken
Ben je dol op pannenkoeken? Probeer dan ook eens een groentevariant. Zoals deze groentepannenkoeken op basis van kikkererwten met spinazie. Boordevol vitaminen, mineralen en vezels: lekker en voedzaam dus. Weer eens wat anders dan een zoete pannenkoek met stroop en poedersuiker.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vegetarisch
Ingrediënten:
- 240 gr kikkererwten uit blik
- 150 ml amandelmelk
- 40 gr tarwebloem
- 1 tl bakpoeder
- 90 gr verse spinazie
- Peper en zout
- 2 el olijfolie
- 1 avocado
- 50 gr cherrytomaatjes
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food, lifestyle en inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Koken & eten
Is je watermeloen rijp? Experts leggen uit waaraan zij het zien
In de zomer ligt de watermeloen in grote aantallen in de schappen. Een paar stukken watermeloen zorgen op warme dagen voor een gezonde portie zoete verfrissing, mits je een goede, rijpe watermeloen te pakken hebt. Maar hoe herken je of een watermeloen rijp is? -
Wat Eten We Vandaag: Loaded potato met spekjes en cheddar
Gebakken spekjes, cheddar en zure room: dat klinkt als comfort food. Deze gepofte aardappel is makkelijk te maken met slechts een paar ingrediënten, en zó lekker. -
Plak jij nog tekst met control-V? Dat kan slimmer
We kopiëren en plakken honderden keren per dag op onze computers, maar door het net even anders te doen kan het ons een stuk makkelijker af gaan. -
Koken & Eten
Dit is de lekkerste versie van Máxima's lievelingskoekje (maar hij bevat niet dat ene heerlijke ingrediënt)
Een uitgebalanceerde vulling die niet te zoet is. De alfajor van Fabiana Ocaranza is uitgeroepen tot beste ter wereld. Een prestigieuze prijs voor deze delicatesse die mateloos populair is in Argentinië. Ook onze koningin is dol op deze koekjes. -
Deze spullen moet je uit je geparkeerde auto halen tijdens de hitte
De zon schijnt deze zomer weer op volle kracht en daar moeten we in de auto rekening mee houden. Sommige spullen kan je maar beter uit je geparkeerde auto halen, want ze kunnen voor problemen zorgen.
-
Wat Eten We Vandaag: Wraps met pompoenhummus, avocado, courgette en feta
Verantwoord en eenvoudig: dat zijn deze wraps met pompoenhummus, avocado, courgette en feta. Lekker bij de borrel of als snelle lunch, want binnen 10 minuten zet je deze wraps op tafel. Geen fan van pompoen? Vervang de hummus dan voor een andere variant naar keuze. -
Wat Eten We Vandaag: Strapatsada - Grieks eiergerecht met tomaat en feta
Strapatsada is een traditioneel Grieks eiergerecht met tomaten en feta. De combinatie van frisse kruiden en zoute feta geeft een mediterrane touch aan het gerecht. In Griekenland wordt het gerecht de hele dag door en zelfs koud geserveerd. Lekker als ontbijt, lunch of lichte maaltijd. -
Koken & Eten
Pizzaoven kopen: 'Voor een etentje met vrienden is zo'n rvs-oventje helemaal prima'
Tijdens warme zomerdagen houden we er bijna allemaal van om lang buiten te blijven zitten. En als je dan ook nog pizza kunt eten, is het meteen extra gezellig. Op internet vind je veel verschillende pizzaovens voor buiten, maar welke moet je hebben?