Wat Eten We Vandaag: Koreaanse bulgogi rice bowl

Het geheim van goede Koreaanse bulgogi? De marinade op basis van peer en sojasaus. Dit geeft de perfecte smaakcombinatie tussen zoet, pittig en zout.

Hoofdgerecht: vlees
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 min

Ingrediënten
500 g rib eye
- 400 g pandan rijst
- zout
- 1 kleine gele ui
- 1 bosui

Marinade
1/2 peer
- 1/2 gele ui
- 1 cm verse gember
- 2 tenen knoflook
- 3 el soja
- 2 tl sesamolie
- 2 tl suiker

Ingelegde radijs
75 ml rijstwijnazijn
- 1 el suiker
- 1/2 tl zout
- 1 bos radijsjes

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Koreaanse bulgogi rice bowl © 24Kitchen