Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Lasagne met rode biet en geitenkaas

Deze rode bietenlasagne is een vegetarische variant van klassieke lasagne. Tussen de lagen zit een zelfgemaakte bechamelsaus. De stukjes walnoot zorgen voor een lekkere, knapperige bite.

  1. Koken met Marie: Wortelrepen met banaan en havermout

    Koken met Marie: Wortelre­pen met banaan en havermout

    Deze repen zijn een voedzame snack. Gebruik bananen die echt overrijp zijn, dat maakt de repen lekker zoet.
    Renkum, Nijmegen, Doesburg, Land van Cuijk, Oost Gelre, West Betuwe, Scherpenzeel, Zevenaar, Beuningen, Aalten, Gennep, Wijk bij Duurstede, Renswoude, Winterswijk, Rozendaal, Oude IJsselstreek, Overbetuwe, Rhenen, Heumen, Wageningen, Druten, Mook en Middelaar, Rheden, Berg en Dal, Buren, West Maas en Waal, Lingewaard, Duiven, Wijchen, Woudenberg, Utrechtse Heuvelrug, Berkelland, Westervoort, Tiel, Culemborg, Montferland, Doetinchem, Neder-Betuwe, Bronckhorst, Ede, Arnhem