Wat Eten We Vandaag: Marokkaanse kippastei

Deze Marokkaanse kippastei is een lekkere combinatie van hartig en zoet, doordat je naast ui en filodeeg ook kaneel en poedersuiker toevoegt. Het kost wel wat tijd, maar het resultaat is om van te smullen.

Ingrediënten (voor 4 personen):
- 4 uien (circa 350 g)
- 1 bos koriander (50 g)
- 350 g kipfilet of kippendij zonder bot
- Zout en peper
- 2 tenen knoflook
- 60 g roomboter
- 2 tl koekkruiden
- 50 g blanke amandelen
- 1 pak filodeeg (ca. 200 g)
- Kaneel
- Poedersuiker

Salade
- 100 g wortelrasp
- 100 g veldsla
- 12 kalamata olijven
- Olijfolie extra vergine
- 0,5 citroen
- Zout en peper

Benodigdheden:
- Springvorm 24 cm

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In de onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
© 24Kitchen