Wat Eten We Vandaag: Mediterrane zalm uit de oven
Wij zijn gek op ovengerechten. Het bespaart tijd, je legt alle ingrediënten in een schaal en de keuken is alweer schoon voordat je maaltijd klaar is. Deze mediterrane zalm smaakt naar een vakantie in het zonnige zuiden en is beperkt in koolhydraten.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 40 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vis, Mediterraans
Ingrediënten:
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 2 zalmfilets
- 150 gr cherry tomaten
- 20 groene olijven, zonder pit
- 4 el olijfolie
- 3 tl Italiaanse kruiden
- Peper en zout
- 1 rode ui
- 1 citroen
- 1 takje verse koriander
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Pastasalade to go
Voor de lunch onderweg of op je werk grijp je al snel naar een boterham. Dat is zeker niet nodig, deze salade is namelijk snel klaar en ook nog gemakkelijk mee te nemen. Neem de pastasalade mee in een lunchbox of kies voor een goed afsluitbare glazen jar. -
Kaas is gezond voor je blijkt uit nieuwe studie, toch wordt Schijf van Vijf niet aangepast
Het eten van kaas is niet slecht voor je. Dat blijkt uit studies die in Amerika zijn gepubliceerd. Zelfs volvette kaas heeft meer gezondheidsvoordelen dan -nadelen, stellen de experts. Kaasmakers en -handelaren in het Groene Hart zijn blij maar de Schijf van Vijf wordt niet aangepast. -
Getest: Dit is de beste vrijstaande vaatwasser
Wat is de beste vrijstaande vaatwasser? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
Wat Eten We Vandaag: Zalm op een rookplank
Door zalm op een rookplank op de barbecue te bereiden, krijgt de vis een extra aromatische en rokerige smaak. De rookplank wordt vooraf geweekt in water, zo blijft de vis sappig en wordt deze botermals. Je hoeft de zalm tussendoor niet om te draaien, dat is nog eens makkelijk. -
Koken & Eten
Minder afwas en lekker makkelijk: vijf gerechten waarbij de oven het meeste werk doet
Als er iets makkelijk is, dan is het wel een maaltijd die je in één pan of ovenschotel kunt bereiden. Scheelt ook weer in de afwas.
-
PREMIUMmet Video1
Winnaar Heel Holland bakt: ‘Had heel veel nog nooit gedaan toen de opnames begonnen’
Mercedes Roggen (27) had nooit verwacht dat ze zelfs maar in de witte tent terecht zou komen. In de finale van Heel Holland bakt kreeg zij lovende kritieken van Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. -
-
-
Rijstevlaai en soezen: dit kan iedere beginnende thuisbakker maken
Iedereen is gek op zoetigheid. Natuurlijk kan je hiervoor naar de bakker bij jou om de hoek gaan, maar veel bakrecepten kun je heel makkelijk zelf maken. Twee patissiers geven inspiratie voor de makkelijkste bakrecepten waar iedereen mee aan de slag kan. -
Skivakantie: hier zijn winterbanden en sneeuwkettingen verplicht
Heel wat Nederlanders gaan binnenkort weer met de auto op skivakantie. Maar hoe zit het met de verplichting tot winterbanden? En hoe bevestig je sneeuwkettingen? Dit zijn de belangrijkste regels.