Wat Eten We Vandaag: Noedels met champignons en paprika
Een lekkere, makkelijke en snelle maaltijd met veel groenten? Probeer dan deze vegan noedels. Boordevol groenten met een heerlijke soja-sesam saus. Serveer met verse koriander en cashewnoten voor een lekkere bite.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vegetarisch
Ingrediënten:
- 200 gr volkoren noedels
- 200 gr champignons
- 1 rode paprika
- 120 gr julienne wortel
- 10 gr gember
- 3 el sojasaus
- 2 el sesamolie
- 1 tl knoflookpoeder
- 20 gr cashewnoten
- 1 handje sesamzaad
- 4 takjes koriander
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food, lifestyle en inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMEnergierekening
Frank: ‘De elektrische auto verbruikt per maand net zoveel als ons huis in de wintermaanden’
-
Wat Eten We Vandaag: Spareribs met honing en balsamico
Malse spareribs die zo van het bot vallen, het geheim zit hem in het langzaam garen van het vlees. Dat doen we op een lage temperatuur, in dit recept met behulp van de slowcooker. -
Wat Eten We Vandaag: Pasta pangrattato met bloemkool
Op het menu: deze heerlijke pasta met pangrattato en bloemkool. De Italianen noemen pangrattato ook wel de Parmezaanse kaas van de armen. Zin in een pasta die je al binnen 20 minuten op tafel zet? Kies voor deze pasta pangrattato met bloemkool. -
Wat Eten We Vandaag: Groente lasagne uit de airfryer
Een heerlijke vegetarische groente lasagne uit de airfryer. Lekker romig met een hartige smaak van de geitenkaas en een zoete smaak van de bietjes en tomatensaus. -
Wat Eten We Vandaag: Buddha-bowl met quinoa en geroosterde bloemkool
Een heerlijke voedzame bowl met lekker veel groenten. Door de quinoa en de groenten bevat deze Buddha-bowl veel vezels. Wij maken de bowl af met verschillende toppings en een zelfgemaakte srirachamayonaise.
-
PREMIUMWaarvan Akte
Met kneepjes passen we zijn testament aan, drie dagen later krijg ik bericht van zijn overlijden
-
-
-
6
Inbraken gebeuren in allerlei soorten woningen en buurten: zo laat je je huis veilig achter
Vakantie voor de boeg? Haal voor vertrek de stekkers uit de stopcontacten, draai kranen dicht en zorg vooral dat je huis er bewoond uitziet. Dat adviseert Ilona Snaterse-Leidelmeijer, politievrijwilliger gespecialiseerd op het gebied van preventie. -
Wat Eten We Vandaag: Pasta met spinazie en citroenboter
Pasta is altijd een goed idee, je kunt er namelijk oneindig mee variëren. Wil je een keer een iets nieuws proberen? Kies dan voor deze makkelijke pasta met spinazie en zelfgemaakte citroenboter. In dit recept gebruiken we enkel de schil van de citroen, wat een frisse citroensmaak geeft zonder dat het zuur wordt. Ook fijn: de pasta staat binnen 20 minuten op tafel.