Wat Eten We Vandaag: Oranje tompoucentaart

Vandaag op het menu: de oranje tompoucentaart. Dat geeft ons nog precies zes dagen om hem te perfectioneren tot Koningsdag. 

Ingrediënten

Vulling
250 ml volle melk 50 g suiker
- 1 vanillestokje
- 2 eieren
- 25 g bloem
- 125 ml slagroom
- 8 plakjes bladerdeeg

Slagroom
250 ml slagroom
- 2 el poedersuiker

Glazuur
150 g poedersuiker
- 1 el water
- 1 tl oranje kleurstof

Benodigdheden
plasticfolie, 2 spuitzakken, spuitmond voor rozetten

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Oranje tompoucentaart © 24Kitchen
  1. HAK voert als eerste voedselfabrikant Nutri-Score in: ‘waar wachten we nog op?’

    HAK voert als eerste voedselfa­bri­kant Nu­tri-Sco­re in: ‘waar wachten we nog op?’

    Als eerste in Nederland voert groentefabrikant HAK het voedselkeuzelogo Nutri-Score in. Of het nu een pot appelmoes, doperwtjes, kersen of rode kool is, de etiketten van de HAK-producten worden vanaf 1 september voorzien van het nieuwe logo dat aan de hand van kleuren en lettercodes aangeeft hoe gezond drinken of eten is. Timo Hoogeboom, algemeen directeur van HAK, legt uit waarom zijn bedrijf het voortouw neemt.