Volledig scherm
Pandan spekkoek © De Brabander bakt

Wat Eten We Vandaag: Pandan spekkoek

Wie wel eens een toko binnenstapt, vindt met een beetje geluk deze Indische ‘laagjestaart’ liggen. Spekkoek wordt, laagje voor laagje, in de oven afgebakken. Dit is een tijdrovende klus maar is het dubbel en dwars waard.

Ingrediënten
240 g eiwit
- 250 g poedersuiker
- 250 g boter
- 200 g eidooier
- 125 g bloem
- 10 g spekkoekspecerijen (kaneel, kardemon, kruidnagel, nootmuskaat, zout, vanille)
- 10 g pandanextract

Benodigdheden
Mixer of standmixer springvorm van 20 centimeter bakpapier

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.