Wat Eten We Vandaag: Pannenkoeken traybake
Een zoete traybake? Jazeker! Traybakes zijn niet alleen makkelijk, maar ook perfect om volop mee te variëren. Deze pannenkoeken traybake toppen we af met vier verschillende smaakcombinaties, van roomkaas en aardbeien tot pindakaas en banaan. Om te smullen.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 35 minuten
Aantal porties: 6 á 8
Categorie: Bakken
Ingrediënten:
- 2 el olie
- 60 gr ongezouten boter
- 500 ml karnemelk
- 4 eieren
- 4 tl vanille extract
- 600 gr zelfrijzend bakmeel
- 160 gr suiker
- 2 tl baksoda
- 2 tl zout
- 2 el roomkaas
- 2 el water
- 1 el poedersuiker
- 5 aardbeien
- 1 el pindakaas
- 1 banaan
- 20 gr witte chocolade druppels
- 50 gr blauwe bessen
- 40 gr pure chocolade druppels
- 10 gr amandelstiften (amandelstukjes)
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food lifestyle inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke DIY’s en handige tips, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Stoofperen galette met kaneelijs
Stoofpeertjes zijn kant en klaar te koop, maar kunnen niet op tegen de geur en smaak van zelf gestoofde peertjes. De warme, kruidige geur geeft het ultieme kerstgevoel. In combinatie met de galette en kaneelijs een heerlijk dessert. -
Wat Eten We Vandaag: Gevulde maaltijdsoep Pasta e fagioli
Een traditionele Italiaanse soep met pasta, bonen en tomaten bouillon. Het wordt dan ook wel ‘pasta en bonen’ genoemd. Makkelijk, snel en boordevol smaak. -
PREMIUMhuisarts vertelt
Op bezoek bij meneer Lobi: ‘Uw vrouw zegt dat u verslaafd bent geraakt aan de bank’
Voor onze rubriek Huisarts Vertelt schrijft Rutger Verhoeff wekelijks over patiënten die hem raken. -
PREMIUMKeti Koti
Ayra en Ira Kip delen 20.000 porties heri heri uit om bewustzijn over slavernij te vergroten
Het is bijna Keti Koti! Op 1 juli viert Nederland de afschaffing van de slavernij in Suriname en een deel van de Caraïben. Ayra Kip probeert met haar zus deze dag meer bekendheid te geven door het gerecht heri heri uit te delen. -
Zo ontmoedigt je smarthome inbrekers tijdens je vakantie
Vakantie is fijn, maar voor veel mensen kan het achterlaten van hun huis ook veel stress opleveren. Ben jij bang voor inbrekers, heb je huisdieren die niet mee mogen of verwacht je post terwijl jij in een tropisch oord zit? Dan bieden deze smarthometoepassingen soelaas.
-
Interieurinfluencers laten tienduizenden mensen in hun huis kijken: 'Het is een beetje uit de hand gelopen’
Voor sommige interieurstylisten is hun eigen huis hun etalage. Ze delen foto’s en video’s van hun aangeklede woon- en slaapkamers op social media. Hoe is het om zoiets persoonlijks als je huis op het wereldwijde web te zetten? Drie stylisten slash interieurinfluencers vertellen. -
Wat Eten We Vandaag: Vijgensalade met feta en frambozen
Wat een feestje om naar te kijken: deze vijgensalade is niet alleen een lust voor het oog, maar ook erg lekker. De aardse smaak van de vijg in combinatie met de zachte feta en het frisse van de framboos is een heerlijke traktatie. Kortom: de perfecte lichte maaltijd voor een mooie zomerdag. -
Wat Eten We Vandaag: Citroenkip met saffraan, witte wijnsaus en ratatouille
Saffraan is een bijzonder kruid en wordt gebruikt om smaak, kleur en aroma toe te voegen aan de kip. Naast saffraan is citroen ook een smaakmaker in dit gerecht. Combineer de kip met een kleurrijke ratatouille en serveer beide gerechten in mooie grote schalen voor een luxe uitstraling.