Wat Eten We Vandaag: Pasta-ovenschotel met tonijn en mozzarella
Wij zijn gek op pasta en op ovenschotels. Dus wat is er dan lekkerder dan deze twee te combineren? Tip: voeg voor een portie extra vitaminen een courgette toe.
Delen per e-mail
Recept voor 2 personen
Bereidingstijd: 15 minuten + 15 minuten oventijd
Ingrediënten
- 150 gr pasta
- 1 blikje tonijn (160 gr)
- 1 bol mozzarella
- 2 paprika’s
- 1 rode ui
- 400 gr tomatenblokjes
- 1 blikje tomatenpuree (70 gr)
- 2 tenen knoflook
- 2 tl basilicum
- snufje zout en peper
- eventueel wat geraspte kaas
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.lekkerensimpel.com
Eet smakelijk!
Voor iedereen die hulp nodig heeft bij het beantwoorden van de vraag ‘Wat eten we vandaag?’. Op www.lekkerensimpel.com vind je tussen meer dan 3.000 recepten ongetwijfeld hét antwoord.
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke video’s:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Koken & eten Per ongeluk manier ontdekt om chips minder vet te maken (maar voorlopig liggen ze niet in de winkel)
Een chipsmerk liet de Universiteit van Leuven onderzoeken welke eigenschappen van grondstoffen de kwaliteit van hun chips bepalen. Bij dit onderzoek kwamen bio-ingenieurs van de universiteit er bij toeval ook achter hoe ze het vetgehalte van chips kunnen verlagen. -
Wat Eten We Vandaag: Amandelcroissants
Croissants over van gisteren? Niet weggooien! Met wat spijs en amandelschaafsel maak je er in een handomdraai verse amandelcroissants van. -
PREMIUM
Koken & eten Met dit slimme bord krijgen kinderen tussen 4 en 8 jaar makkelijker hun groente binnen
Een grote groenteproducent ontwikkelde een slim bord dat kinderen helpt meer broccoli, erwtjes en witlof te eten. In het bord zijn vijf trucjes verwerkt. -
Koken & Eten Zo smaakt je kop koffie nóg beter volgens experts
Er gaat weinig boven een stomende kop koffie ’s ochtends. We drinken nu eenmaal graag een lekkere kop van het zwarte goud. Goed nieuws: de wetenschap kan je helpen de omstandigheden voor je koffie te verbeteren voor de beste smaak. -
Wat Eten We Vandaag: Sushi bowl met krokante kip
Zin in sushi, maar geen zin om al de moeite te doen om er prachtige rollen van te draaien? Probeer dan een sushi bowl. Wel de heerlijke smaak, maar met minimale inspanning.
-
Koken & eten De bakkende mannen gaan aan kop bij Heel Holland Bakt
In de vierde aflevering van Heel Holland Bakt - die werd bekeken door 3,1 miljoen kijkers - beoordeelden juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden de baksels van zeven overgebleven kandidaten. Ze maakten - gewoon in de tent - een rondje door Europa. Opvallend is dat vrouwen het tegen de mannen afleggen. -
Wat Eten We Vandaag: Gebakken scholfilet met pittige honing-citroensaus
Rijst, vis en groenten; een combinatie waar oneindig veel variaties op mogelijk zijn. Wij kiezen voor zilvervliesrijst met boontjes en scholfilet. Om het gerecht helemaal af te maken, voegen wij hier een heerlijke zelfgemaakte pittige honing-citroensaus aan toe. -
Koken & eten Waarom je beter geen light frisdrank drinkt als je fit wilt worden
De bekende Vlaamse kookboekschrijfster Pascale Naessens daagt lezers van deze site in het nieuwe jaar uit om tien dagen mee te doen met haar voedingsschema. In deze video geeft ze antwoord op vragen van deelnemers aan haar challenge.