Wat Eten We Vandaag: Pasteitje met Thaise kip, taugé en mango
De Thaise versie van een pasteitje met kippenragout. Gevuld met een heerlijke curryvulling met knapperige taugé en zoete mango. Het sesamzaad en de koriander maken dit Thaise pasteitje helemaal af.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vlees
Ingrediënten:
- 200 gr kipdijfilet
- 200 gr kastanjechampignons
- 1 mango
- 1 el zonnebloemolie
- 75 gr rode currypasta
- 200 ml kokosmelk
- 100 gr taugé
- 10 gr sesamzaadjes
- 4 pasteitjes
- 2 takjes koriander
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food, lifestyle en inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMKoken & Eten
Van obers uit Venezuela tot plots dichte deuren: zo raken de problemen in de horeca nu de gasten
Kleinere terrassen of zaken die helemaal de tent dichtgooien. Zelf je biertje of cappuccino bestellen via de QR-code en personeel dat je steeds vaker in het Engels aanspreekt. Lees hier een overzicht wat je als terrasbezoeker merkt van het personeelstekort in de horeca. -
Wat Eten We Vandaag: Banaan-kaneel-mugcake
Mugcake betekent cake in een mok: voor dit recept heb je die dus nodig. Deze banaankaneelcake is niet alleen heel lekker en snel klaar, maar ook lactosevrij en vegan. -
Wat Eten We Vandaag: Vijgensalade met feta en frambozen
Wat een feestje om naar te kijken: deze vijgensalade is niet alleen een lust voor het oog, maar ook erg lekker. De aardse smaak van de vijg in combinatie met de zachte feta en het frisse van de framboos is een heerlijke traktatie. Kortom: de perfecte lichte maaltijd voor een mooie zomerdag. -
In deze vakantielanden loop je de meeste kans op een ongeluk
De kans op een verkeersongeval met slachtoffers is het grootst in Duitsland, België, Oostenrijk en Portugal. Dat blijkt uit onderzoek van Independer op basis van cijfers van Eurostat. -
Wat Eten We Vandaag: Pindasoep met pompoen en gember
Een heerlijke soep met pindakaas. De zoete smaak van de pompoen gaat heel erg goed samen met pinda. Lekker met extra pit van de gember. Voor de liefhebber van een échte pittige smaak, voeg dan een rood pepertje toe.
-
Koken & Eten
Dit is waarom iedereen op Wimbledon aardbeien met slagroom eet
Wie aan Wimbledon denkt, denkt aan aardbeien. Met een flinke toef slagroom wordt het rode fruit al 145 jaar lang geserveerd op het Engelse tennistoernooi. Volgens experts zit er meer achter en beperkt de traditie zich niet alleen tot het evenement. -
Vakantie met kleintjes
Vakantieleed: ‘Op dag drie gingen we plankgas naar huis’
Eindelijk is het moment daar: de zomervakantie! Lekker samen met de kinderen eruit, genieten van elkaar en de vrijheid. Maar dan blijkt alles tegen te zitten en kom je uitgeblust in plaats van uitgerust weer thuis. Deze week: Liesbeth Meijndert zat met twee zieke kinderen én noodweer op een Nederlandse camping. -
Wat Eten We Vandaag: Groentepannenkoeken
Ben je dol op pannenkoeken? Probeer dan ook eens een groentevariant. Zoals deze groentepannenkoeken op basis van kikkererwten met spinazie. Boordevol vitaminen, mineralen en vezels: lekker en voedzaam dus. Weer eens wat anders dan een zoete pannenkoek met stroop en poedersuiker.