Wat Eten We Vandaag: Pink Moon Milk
Kun jij wel wat ontspanning gebruiken? Maak dan je eigen Pink Moon Milk. De Pink Moon Milk is perfect om te drinken voordat je naar bed gaat, zodat je heerlijk slaapt.
Delen per e-mail
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 10 minuten
Aantal porties: 1
Categorie: bakken
Ingrediënten:
- 1 vol kopje amandelmelk
- 1/2 tl rode bietenwortelpoeder
- 2 tl ahornsiroop
- 1/2 tl kaneel
- 1 steranijs
- 2 druppels vanille-extract
- 1 el gedroogde rozenknopjes (optioneel)
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Pubs in Engeland mogen eindelijk weer open: ‘We hebben 300 ton aan biervaten klaarstaan’
De pubs in Engeland mogen morgen hun deuren openen. Kroegbazen, werknemers en vaste klanten kunnen niet wachten tot het eerste biertje uit de tap stroomt. -
Wat Eten We Vandaag: Rigatoni met wortelsaus
Deze vegetarische pasta met wortelsaus staat zo op tafel en smaakt heerlijk. Door de hoeveelheid groente in deze saus krijg je direct je portie groente binnen, lekker én gezond. -
PREMIUM
Chinese loempia’s met zoete mosterdsaus
Meneer Hamersma weet alles over wijn, mevrouw Hamersma doet niets liever dan koken. Deze week: Chinese loempia’s. Met een kraak-sappige rosé. -
PREMIUM
De Groente & Fruitbrigade groeit als kool: 800 miljoen mensen hebben honger, 30 procent van het eten wordt weggegooid
De Groente & Fruitbrigade groeit als kool. Steeds meer bedrijven doneren er hun onverkoopbare verse producten. Dat is zeer welkom, want steeds meer klanten van de voedselbanken zitten hier om te springen. -
PREMIUM
Horecaondernemers durven niet te vroeg te juichen: ‘Ik houd er stiekem rekening mee dat het 1 mei wordt’
Horecaondernemers hopen vurig dat zij hun terrassen 21 april open kunnen gooien. Ook de gasten kunnen niet wachten: de reserveringen stromen inmiddels binnen. Toch willen de ondernemers niet te vroeg juichen. ,,Eerst zien en dan geloven”, klinkt het.
-
PREMIUM
Lekker badderen in de geur van bier; het kan straks hier
Lekker badderen in een bad vol hop en gerst? Een saunaatje pakken met de lucht van bier? Hat kan straks bij Othmar Bier in Ootmarsum. -
Wat Eten We Vandaag: Wrap met köfte in paprikasaus
Deze köfte, ofwel gekruid gehakt, maak je gemakkelijk zelf. Wij kruiden het gehakt met ras el hanout kruiden, een Marokkaans kruidenmengsel van soms twintig of zelfs meer specerijen. Heerlijk op een wrap met een home-made paprikasaus. -
Paasstol of eieren over? Je maakt er makkelijk nog iets lekkers van
Pasen zit er bijna weer op en de koelkast is dus gevuld met restjes. Die hoef je gelukkig niet weg te gooien, want met deze recepten kun je van de overblijfselen weer een feestmaaltijd maken.