Wat Eten We Vandaag: Pita pizza quattro formaggi
De bekende pizza quattro formaggi, oftewel de pizza met 4 kazen, kennen we allemaal. Dit keer niet op een klassieke pizzabodem, maar op pitabroodjes. Lekker, makkelijk én snel klaar.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: simpel/vega
Ingrediënten:
- 4 pitabroodjes
- 4 el tomatenpassata
- Peper en zout
- 1 bol mozzarella
- 40 gr feta
- 50 gr gorgonzola
- 30 gr geraspte Parmezaanse kaas
- 2 takjes verse basilicum
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM1
Professionele kok in de klas moet kinderen verleiden om zelf te koken: ‘Elke dag pieken; dat is toch wat dit vak aantrekkelijk maakt’
Professionele koks staan deze week voor de klas op basisscholen. In Duiven neemt chef-kok Charles Ek, eigenaar van restaurant Tante Blanche uit Brummen, kinderen mee in de geheimen van het koksvak.Duiven -
Wat Eten We Vandaag: Frisse couscous met mosselen
Mosselen, maar dan anders. Deze keer combineren we de gezonde mosselen in een frisse couscousssalade met cherrytomaten, doperwten en rucola. Want wist jij dat mosselen bomvol eiwitten, vitaminen én mineralen zitten? -
PREMIUMColumn2
Nooit meer veel te veel dimsum eten bij Kwong Chow in de Steenstraat
De Chinese lampionnen, kamerschermen met kraanvogels en beschilderde vazen. Het decor van Chinees restaurant Kwong Chow in de Arnhemse Steenstraat is nooit veranderd. Het zijn juist die vaste waarden die deze zaak maken wat het is; het interieur is al 57 jaar hetzelfde, de dimsum zijn goddelijk en mijn maag is altijd overvol als ik vertrek.Arnhem -
Wat Eten We Vandaag: Auberginehachee met aardappelpuree
Hachee is een traditioneel stoofgerecht, wij hebben een vegetarische variant bedacht waarbij het rundvlees wordt vervangen door aubergine en paddenstoelen. De structuur van deze groenten komt dicht in de buurt van draadjesvlees. -
PREMIUM
Open Huizen Dag: zo prik je door de verkooptrucjes heen
Wil je meerdere huizen die in de buurt te koop staan bekijken? Dat kan op 1 april tijdens de Open Huizen Dag van NVM. Met de tips van Hans André de la Porte van Vereniging Eigen Huis ga je goed voorbereid op huizenjacht.
-
Wat Eten We Vandaag: Spaghetti met zeekraal en mosselen
Deze spaghetti met zeekraal en mosselen zet je in een mum van tijd op tafel. De zilte smaak van de zeekraal combineert perfect met mosselen. Bovendien is zeekraal een goede bron van voedingsvezels, vitaminen en mineralen. Een gezonde smaakmaker met een heerlijke bite. -
-
-
PREMIUMEnergierekening
Robert: ‘Afgelopen jaar verbruikten we 21.000 kWh aan stroom en wekten we 18.900 kWh op’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Robert Schrijvers (53) uit Maria Hoop in Limburg. -
PREMIUM
‘Ga niet met de hogedrukspuit over het terras met groene aanslag’
Last van algen op tegels, schutting en bloempotten in de tuin? Wacht even met de hogedrukspuit, zegt hovenier Bert Moelee van De Tuinexpert. Hij heeft een betere oplossing.