Wat Eten We Vandaag: Preitaart met kabeljauw en frisée

Het perfecte gerecht na een lange werkweek: een simpele preitaart met witvis en frisée. Staat in een mum van tijd op tafel en zo kan jij met de voetjes omhoog. 

Hoofdgerecht: vis
Aantal personen: 3
Bereidingstijd: 30 min

Ingrediënten
230 g bladerdeeg
- 6 preien
- 4 el roomboter
- 1 citroen
- 3 stelen tijm
- peper en zout
- 200 g ricotta
- 1 tl suiker
- 1 el + 1 tl mosterd
- 75 ml + 1 el olijfolie
- 4 kabeljauwfilets
- 1 krop frisée

Benodigdheden
(Bak)bonen, bakpapier, bloem om mee te bestuiven

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Preitaart met kabeljauwfilet en frisée © 24Kitchen