Wat Eten We Vandaag: Roerbaksalade met spruitjes, chorizo en little gem
Een smaakvolle roerbaksalade met chorizo, little gem en spruitjes. Heerlijk als goedgevulde lunch of ’s avonds als extra bij vis of kip.
Delen per e-mail
Lunch of bijgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- 1 sjalot
- 2 tenen knoflook
- 150 g chorizo
- 500 g spruitjes
- 3 el olijfolie
- 2 kropjes little gem
- 50 ml groentebouillon of water
- 1 el balsamicoazijn
- zout en versgemalen zwarte peper
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl
Eet smakelijk!
Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
FIT Challenge: dag 7
De bekende Vlaamse kookboekschrijfster Pascale Naessens daagt lezers van deze site in het nieuwe jaar uit om tien dagen mee te doen met haar voedingsschema. De basis: geen snelle koolhydraten, wel rijke producten en écht eten. -
PREMIUM
Over de tong Smakelijke dumplings uit de magnetron, het kan wél
Chef-kok Nico Klaver van restaurant ’t Kalkoentje in Rhenen heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown. Hij ontwikkelde ‘restauranteten’ voor de supermarkt. -
Wat Eten We Vandaag: Roerbakschotel met ketjap-kip en sperziebonen
Een gemakkelijk roerbakschotel met ketjap-kip uit het kookboek Zoete spruiten. Het perfecte familiemaal voor de maandagavond. Aan tafel! -
Video Dit gebeurt er in je lichaam als je een maand de alcohol laat staan
Of je nu alcohol voorgoed in de ban doet of een maand, je lichaam ondervindt daarvan veel positieve gevolgen. In deze video van de Universiteit van Nederland leggen twee wetenschappers uit hoe je brein en je lijf profiteren. -
PREMIUM
Horeca pas op zijn vroegst (deels) in maart open: ‘We zijn een beetje murw geslagen’
ARNHEM - De horeca mag, gedeeltelijk, pas op zijn vroegst in maart open. Dan is volgens het OMT namelijk pas, als het meezit, de situatie bereikt dat er niet meer dan 10 nieuwe ic-opnames per dag zijn.
-
koken&weten Staat jouw kerstboom nog? Maak er iets lekkers van voor je hem op straat zet
In de rubriek Koken & Weten duikt gezondheidsjournalist Tijn Elferink in een voedingsonderwerp waar verwarring over bestaat. Dit keer: is je kerstboom eetbaar? -
Doe mee met de winactie en maak kans op cadeaupakket Pascale Naessens
De bekende Vlaamse kookboekschrijfster Pascale Naessens daagt lezers van deze site in het nieuwe jaar uit om tien dagen mee te doen met haar voedingsschema. De basis: geen snelle koolhydraten, wel rijke producten en écht eten. Vandaag geven we drie cadeaupakketten weg. -
Wat Eten We Vandaag: Papaja-mangosalade met geroosterde zalm & crispy rijstvellen
Laat je bij deze frisse papaja-mangosalade niet afschrikken door de, voor Nederlandse begrippen, vaak onbekende ingrediënten. Deze haal je met gemak bij de lokale toko.