Wat Eten We Vandaag: Rosé gebakken zalm met salade van limabonen

Deze vrijdag mogen we onszelf verwennen met een op de huid gebakken zalm. Hier maken we een saus bij op basis van karnemelk, peterselie, mosterd en kappertjes. 

Hoofdgerecht: vis
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten
- 4 eieren
- olijfolie
- 2 rode uien
- 400 g gekookte limabonen (blik)
- 3-4 stengels bleekselderij
- 4 zalmfilets met vel
- zout en peper

Karnemelkdressing
½ el grove mosterd
- 2 el rode wijnazijn
- 5 el olijfolie
- 2 el kappertjes (pot)
- 1 bos bladpeterselie
- 2 el karnemelk
- zout en peper

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Rosé gebakken zalm © 24kitchen
  1. ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’
    Video

    ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’

    De passie spat er vanaf als je met Tess Posthumus praat over cocktails. Ze vertelt enthousiast over het vinden van de juiste mix tussen alcohol, kruiden en fruit. Of over welk glas en welke garnering je het beste kunt gebruiken. Laat het maar aan de Amsterdamse (30) over, ze is niet voor niets de beste vrouwelijke bartender ter wereld. De favoriete cocktailrecepten van Tess zijn verwerkt in haar nieuwe boek Masterclass: Cocktails.