Wat Eten We Vandaag: Salade van linzen, doperwten, munt en gegratineerde geitenkaas

Het is vrijdag! Dat betekent dat we betere dingen te doen hebben dan lang in de keuken staan. Dus flansen we een snelle en gezonde linzensalade in elkaar met gegratineerd geitenkaas en honing. 

Hoofdgerecht: kaas
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten
½ stokbrood
- zout en peper
- olijfolie extra vergine
- 1 teentje knoflook
- 100 g belugalinzen of depuislinzen
- 200 g verse doperwten (gedopt)
- 1 sjalot
- 150 g cherrytomaten
- 1-2 el witte balsamicoazijn
- 200 g zachte geitenkaas (smalle rol met korst)
- 1 el vloeibare honing
- 100 g jonge spinazieblaadjes
- 4 takjes munt

Benodigdheden
Bakpapier

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Linzensalade met geitenkaas © 24Kitchen